|
На кафе кај NRGMKD |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 117> |
Автор | |||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
inaku shampito moja , kako so tugjoto smuva neshto??? jasss nishto ....sve prohujalo sa vihorom.... ajjjj napij se edno makedonsko kafe da ti gledam na sholja... |
|||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
auuu site zaspaa
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajdeeeeeeeeeeeeee jas na kafe ve sobrav vie ja razvrsavte.. ako ako... milo mi e...
Btw....какво е тоа туѓо мување? |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epten......... |
|||
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
oti sum myway a ti konan i te znam
|
|||
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be zhargon toa e ......
da si IN neli koga se pie kafe ....mora malku rekala kazala beeee.... eeeeeeeee sega aj ke kjutime i ke go gledame gazdava..... |
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne jas poveke sakam da sum RADIO MILEVA |
|||
|||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bla bla ...
a ja nikogo ne znam ...buuuuuuuuuuuuuuuuuu |
|||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
imas pravo, za baba...baba e!
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 117> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |