|
На кафе кај NRGMKD |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 117> |
Автор | |||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
shampitoooooo mojaaaaaaa kaj si ma ti???
ela pri mene ovde druzhime ma sho si takva...... |
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tom li ke e dzerili ke bide so ti e tebe vazno, treba da si ti zadovolna
|
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
more konan.. ne go vadi glusecot tuka.. mi plasis musterii...
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kajtebe druze treba da se drzime do praviloto:pazi so ke posakas, moze da ti se ispolne |
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
konan aj napravi po edno kafe da rsnime
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vidi go gazdava za anita dojde narachkata chupe sho sluzhi ne treba....
a jas ovde chekam bre bre ..... nego konan ti sho tretman nudish??vaka nautro.... nemoj samo da mi ja ispeesh pesnata... pileeeeetooooo mi peeeee rano na sabajleeee.... |
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
my , za tebe milo i supa ke svaram, viknija i mimic da srka
neka rsne i ona
Изменето од konan - 10.Декември.2009 во 08:48 |
|||
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
masala masala.. konan ako se pokazes ke te staam mesto kelnerkava sto mi ja nema..
|
|||
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ne nudam nisto , i jas kaa tebe sum da lapnam nesto kjelepur
|
|||
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lelejj nogu narod se sobralo na edno mestooooo.........
aj edna pesnaa pileto mi pee rano nasabajleee |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 117> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |