|
На кафе кај NRGMKD |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 117> |
Автор | ||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poz druze, blagodaram na srdecnoto utro, znam mene tesko mi se ugoduva za toa uste ednas blagodaram |
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas kaa napinjam drugo napinjam ne mi go rasturaj konceptot
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edno duplo makijato ke ve molam......i edna salfetka
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a za dorucok,..............................
|
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke mora da ja pricekate devojkata sto sluzi.. otide do prodavnica.. nema koj da go napravi kafeto...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeee druze, za dorucok, ke ides od karsi u toa kafana pored puta sto se vika... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a dodeka prichekuvam .....so shto ke me razonoduvate???
ili da menjam lokal?? |
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa poveli.. ti ja prepustam vo celost.. za ova imas uste edno vince...
Edino ako sakas kajgana za dorucok... |
||
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prevedi sho e toa tomkanje??
nekoj Tom ke me zabavlja?? ili?? |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 117> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |