![]() |
|
Големиот Брат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 15> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...daj malku podetalno..!sto i stori..ja onadi ili ne?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
не ја, онади , уствари
![]() или пак јас нешто пропуштив
![]() не можеше да збори
![]() пред вратата и наслушкуваше
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...a kako jas da se prijavam!samo za tamu sum..mislam ,ako nema testiranja nekoi so prasanja ..da ili ne..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
да не ти е малку касно
![]() ![]() па тие уште неколку дена и ќе си одат
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
добро бе како е можно тој карло загорен (арогантниот) и татјана мислам дека беше да ги избркаат и пак да се вратат и да се натпреваруваат
![]() ![]() ги гледам понекогаш и видов дка многу ги мачат (арно му прават) имаше некоја игра да ги исклучат будилниците и сонливи не знаеја кај тераат ![]() па после ги направија кловнови ![]() а ова последното во џандарска облека не ми е јасно која е финтата дека се така облечени а најмногу ме насмеа таа дебелата кога падна кога играа Ромео и Јулија и се искрши (како некој тенк) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Колку ми е антипатична дебелата
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
more kolku mi se simpaticni jovana i taa novata plavusa... brrrrr sto bi im pravel...
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ova na A1 i na A2 sto nema da vidis i cues
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Каарло
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Кои карактери ги има у таа куќа...
П.С. Нашава си го покажа меѓуножјето, ама денес излегува од куќата ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
zaradi boksot samo Gzordze ...
![]() a ovaa dragica samo prdi... ![]() ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
![]() |
|
Dani79 ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
За жал ова реално шоу не е само фикција, туку секојдневие кое се случува во Македонија и пошироко..единствена разлика е што во реалниот живот нема кој да не снима и да ни го емитува прљавиот веш на ТВ.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bljak
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |