|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 70> |
Автор | |
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e problem ljubovta nema granici vo godinite
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno da e otprilika moja vozrast...hehehee ednas po greska probav so edna dosta pomala(iako znaev deka bas toa sto e mala i seuste nedovolno zrela ke bide najgolem problem i navistina taka i ispadna,ednostavno ne moze da bide vo cekor so mene, ja nema potrebnata zrelost i iskustvo,pravi detski raboti,igra detski igri,komplicira bespotrebno,namesto da resava ona stvara problemi od nisto,a najinteresno e sto nikako ne moze da svati deka se ona sto taa go pravi mene veke mi e mnogupati videno i pominato...ednostavno nemozam da bidam na ista frekfencija so nekoja dosta pomala
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vremeto i brojkite se najingenioznata rabota so lugjeto ja izmislile za da ja stavat coveckata dusa vo ramka bez izlez!!!
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas se bitni poradi razlicnite mislenje i svakanje ,no sepak vo odredena mera treba da se ima razlika vo godini
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zar treba da ima barieri ili limit? Ne. Deka e taka slushnetego ova:
http://www.youtube.com/watch?v=VsfdEMi4a68 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DENES SUM KO KVISKOTEKA
DALI LJUBOVTA POTEKNUVA OD DUSATA ILI OD SRCETO? JAS MISLAM OTI E SOSTOJBA NA DUHOT..... |
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ти кажам од каде потекнува состојба на еластицитет |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da de...ama so godinkite elasticnosta se gubi...pa osteoporoza pa ova ona i taka nataka....hi hi hi brlivo edno
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А колку години најмногу треба да е разликата во години меѓу двајца вљубени за да нивната врска не биде осудувана од општеството и да не им преставува пречка за понатаму
5, 10, 15..... Мислам дека годините не се битни се додека двајцата живеат во ист период од животот и бараат слични интереси и имаат слични очекувања. На пример годините кај маж од 40 и жена од 30 години не се пречка како што се пречка годините кај момче од 25 и девојка од 15 години нели? И двата примери се со 10 години разлика, ама периодот и очекувањата што тие ги имаат од една врска се тотално различни! и то..... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
новото (младото) вино се става во нови (млади) мевови...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj e toj sto nametnal pravila na igra vo ljubovta?
Zosto mora da ga zadrzuvame nasite emocii i ljubov prema sakanata zaradi godinite? Pomalku ili poveke....postara ili pomlada? Zarem e bitno? |
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e bitno...ako si e dorasnat za godinite voospto ne e bitno. ima nekoi na 19 me voodusevile. a ima nekoi i na 30 se ponasat ko maloumni..da ne recam retardirani...sramotilaci...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ко бев 5-то одд. одев со средношколки.
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvaj mnogu e bitno(iako ne e najbitno)...najcesto pomalite imaat nekoj nagon da se dokazuvaat(a mene licno toa mi e premnogu detski i nezrelo),seuste ne se zreli za zrela komunikacija...ednostavno kazano,go nemaat potrebnoto iskustvo,zrelost,posvetenost,serioznost i sl.
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |