|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 42> |
Автор | |||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како бе да влезе сам... а ако го апне нешо?
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа нека почека јас да одам прилеп па заедно одиме |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако човек верува, ќе се плаши... Ако не...никому ништо...
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е вака веќе може |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ај и ти иди во прилеп со мене сакаш?? |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene mi e strav
|
|||
|
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ко ќе си со мене да не се плашиш зошо јас ќе те плашам не се зезам, озбилно ко ќе си со мене да не се плашиш зошо јас сум тука |
|||
|
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tiggy и ако не верува човек пак тука е имагинацијата таа може да си поигра со разумот, и тогаш баш е creepyyy
|
|||
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
имам неколку духа во џебов... шо да му прам...
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пушти ги надвор греота се |
|||
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај да ги ѕирнам |
|||
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не ги дава, ... само за мене се...
|
|||
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.... ај ќе ти дам... - ама од лошите... добрите за друга ми се таксани и не ги давам или продавам...... извини мило... ама тоа е... |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |