|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 42> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne veruvam
|
||
janeppmk
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima duhovi koi ne licat na nisto, tie se kako beli figuri. Ima duhovi koi setaat po dzidovite i se isti kako senki, se vikaat senista ili demoni. Ima duhovi koi navistina licat na luge.
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има и духови кои не постојат.
Т.Е. нема духови Изменето од vlad0 - 19.Ноември.2009 во 17:19 |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини, од кај овие информации? Никој со сигурност не може да каже како изгледаат (изгледале) духовите... Тоа што парапсихолозите солат памет, не треба за сериозно да се свати... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јане, колку што гледам по никот прилепчанец си Гарант имаш влезено во таа куќата табана, кај реката, во кај што е сервисот од VW чим тврдиш дека има духови
Абе Tiggy, кај си што те нема во последно време?
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе фолки и ти дан веруваш у духови???
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кај сум? забегав јас... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj vaka malce i jas da se vklucam pak.. Mnogu porano isto komentirav na ovaa tema...
Ne sakam da pomislite deka sum mrdnat, cuknat ili nesto sl.. Ednostavno me interesirala ovaa tematika.. paranormal... Pominav mnogu godini istrazuvajki na internet, pregledav nad 1000 dokumentarni filmovi, klipovi i sl. Duhovite, ili najdobro kazano zatalkanite dusi na pokojnite, koi ostanale na zemjata zaradi toa sto ostavile nekoja rabota nezavrsena definitivno postojat.. Prvo.. ubavo e da se vodime spored religijata kade sto pisuva za duhovite na poinakov nacin.. sepak i bibiljata ne go negira nivnoto postoenje.. Niz svetov postojat mnogu zdruzenija na vistinski istrazuvaci na ovaa tematika.. mal del od niv sozdavaat profit, a 99 % od tie zdruzenija se cisto amaterski i go rabotat toa od hobi. Duhovite ne sekogas postojat kade sto mislite.. mozebi na tie mesta postojat elektromagnetni polinja koi potsvesno kaj nas sozdavaat iluzii i prividenija koi potoa mislime deka se duhovi... Dokazi postojat, i sekoj den se pribiraat se povekje i povekje dokazi za nivnoto postoenje... Vo slednata poraka ke vi postiram nekolku linkovi, koi dokolku sakate razgledajte gi, mozebi tie sto ne veruvaat ke go smenat mislenjeto.. Sepak ne komentiram dali nekogas sum videl ili ne..... Jas bi preporacal ubavo da se razmislite i zaprasate... POZZZ. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам за линковите.
Од кој аспект да се разгледа работата-постоењето на ваква работа не е исклучено. Јас веќе пишував за себе лично, а исто така и други членови кои имале некакво искуство во оваа сфера. Нашето око сепак не може да регистрира тела со одредени фреквенции, впрочем како и нашиот слух. Што би било кога се би гледале и слушале? Хаос. А и нема да има простор за мистерии, а живот без мистерии-каков живот е тоа? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Која е разликата помеѓу дух и душа?
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
janeppmk
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да јас сум од Прилеп и немам влезено во таа куќа. Немам друштво:D:D:D некој не сака да влезе таму...а да влезам сам....сите ќе ме помислет Лудак...па затоа вака..подобро е. |
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јане друже влези сам па другите нека мислат шо сакаат.... |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |