![]() |
|
Нова Година |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 07.Декември.2009 во 20:42 |
Значи, за неколку недели доаѓа новата година, 2010.
Каква - таква 2009 уште малку си оди. Правиме нови планови, си поставуваме нови задачи за идната година, ветуваме дека ќе јадеме помалку благо ![]() Кога ќе направите една ретроспектива, ќе се вратите 1 година наназад, што е она по што ќе ја паметите 2009 година? П.С пишете ги и вашите желби за 2010 ![]() ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Еве јас да си го кажам моето
![]() Обично никогаш не се жалам тешко и не се фалам дека ми е лесно. 2008 не беше нешто посебно за мене, освен што си ја остварив дамнешната желба да го отслужам воениот рок. Поради тоа што не беше нешто посебно, 2009-тата ја дочекав во кревет. Бев во село, со една мисла, ајде бе, Нова година, кој веќе верува во тоа...па затоа си легнав во 23 часот. Затоа, 2009 беше една од најубавите до сега, како прво, продолжив да созревам како личност, надградувајќи ги своите ставови. Потоа сретнав една прекрасна девојка во средината на февруари, со која сеуште сум заедно и верувам дека така и ќе остане ![]() ![]() Тоа е позитивното, негативни работи и нема да се издвојат, така да за Новата година посакувам само да напредуваме. Не треба да се лета високо, за да не паднеме ниско. Накратко, за 2010 година Ви посакувам Вам мои форумџии, на мојата земја Македонија, како и на моите пријатели и роднини многу здравје, љубов, среќа и успех, да сме живи и здрави. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ќе соберам сили па ќе пишам
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
ваљда ќе излезам и ќе пукам петарди со другари по селово или со сани ќе излеземе не се знае..тоа е повеќе до неа од колку до мене
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
хмммм...па кој би рекол... Сега ќе и побарам на Тетратката еден нов лист на кој ќе продолжам во 2010та, како металец, дете/човек (не знам кај спаѓам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Po mnogu raboti, kako i sekoja godina
![]() ![]() Ovaa godina,osven sto KONECNO zemav resenie na mestoto kade sto rabotam (i dobiv duri nekolku unapreduvanja), kupiv kola, go skisnav celo leto vo Ohrid....vlegov u uzasni dolgovi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kako i da e, idnata godina ke ja pocnam so eden kratok odmor od rabotnite obvrski (zasluzeno!) od edna nedela, koja sigurno ke ja pominam vo teretana ili na planina ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
2009 хмм
доста тешка година, со многу вложен труд и напор кои на крај сепак ми се исплатеа
Доста промени на професинално и семејно поле, долготрајни промени кои започнаа оваа година а ќе продолжат понатаму.
Имам само една желба....да продолжам со ова темпо и да ме следи среќа како досега каде и да одам и што и да наумам.
Однапред му благодарам на Дедо Мраз
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
2009 не беше лоша на мене.Средна работа.Тоа што го сакав го постигнав на 70-80 %.
А од Дедо Мраз за новата 2010 сакам да ми поклони уште повеке касмет и льубов и срекja с омилениот фудбалски екип
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
дедо мраз сакам да ми донеси некоја плава, згодна , со плави очи и сочни усни... не го бидува веќе вака...
![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
многу бараш друже ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
не е многу.... па не мора да е плава, можи бринета
![]() Ај, не му е прв пат таква да ми донеси...
![]() |
|
![]() |
|
јас сакам од дедо мраз една оценка плус по сите предмети
![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Повели
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |