|
Нова Година |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Декември.2009 во 20:42 |
Значи, за неколку недели доаѓа новата година, 2010.
Каква - таква 2009 уште малку си оди. Правиме нови планови, си поставуваме нови задачи за идната година, ветуваме дека ќе јадеме помалку благо и сл. Кога ќе направите една ретроспектива, ќе се вратите 1 година наназад, што е она по што ќе ја паметите 2009 година? П.С пишете ги и вашите желби за 2010 Може Дедо Мраз ќе ги прочита |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве јас да си го кажам моето
Обично никогаш не се жалам тешко и не се фалам дека ми е лесно. 2008 не беше нешто посебно за мене, освен што си ја остварив дамнешната желба да го отслужам воениот рок. Поради тоа што не беше нешто посебно, 2009-тата ја дочекав во кревет. Бев во село, со една мисла, ајде бе, Нова година, кој веќе верува во тоа...па затоа си легнав во 23 часот. Затоа, 2009 беше една од најубавите до сега, како прво, продолжив да созревам како личност, надградувајќи ги своите ставови. Потоа сретнав една прекрасна девојка во средината на февруари, со која сеуште сум заедно и верувам дека така и ќе остане . Факултетот иако бавно, сепак се помрдна на подобро, почнав поредовно да учам, на листата на положени почнав да одам нагоре, со нешто помалку од максимум поени. Брат ми се ожени, му се роди син, и моментално сум чичко на едно 4-месечно прекрасно суштество Сите сме на број, живи, здрави... Тоа е позитивното, негативни работи и нема да се издвојат, така да за Новата година посакувам само да напредуваме. Не треба да се лета високо, за да не паднеме ниско. Накратко, за 2010 година Ви посакувам Вам мои форумџии, на мојата земја Македонија, како и на моите пријатели и роднини многу здравје, љубов, среќа и успех, да сме живи и здрави. |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе соберам сили па ќе пишам
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ваљда ќе излезам и ќе пукам петарди со другари по селово или со сани ќе излеземе не се знае..тоа е повеќе до неа од колку до мене
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
види богаати....каква ситуација
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмммм...па кој би рекол...2009та ќе ја паметам вечно. Најдов другар со кој сме сега како браќа и си помагаме во се одбрав на што ќе го посветам целиот живот, најдов луѓе на кои вистина им значам,почнав да гледам колку ги сакам и колку навистина ми значат луѓето околу мене....и уште милион ситници кои ќе ги памтам.... „не би сад о томе“ Сега ќе и побарам на Тетратката еден нов лист на кој ќе продолжам во 2010та, како металец, дете/човек (не знам кај спаѓам) со отворена душа и со еден куп љубов за сите ! Ви праќам еден сочен , драги форумџии, и ви посакувам се најубаво во новата 2010та , здравје, среќа, љубов и да ви се исполни се она за што сте мечтаеле... драго ми беше што се дружевме оваа година и се надевам дека ќе се дружиме уште 101 година...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po mnogu raboti, kako i sekoja godina Posto sum vetruska i mnogu cesto menuvam mislenja (mi se moze ) toa go pravam i na dela. Ekstremna sum vo se....i toa odaleku se gleda.
Ovaa godina,osven sto KONECNO zemav resenie na mestoto kade sto rabotam (i dobiv duri nekolku unapreduvanja), kupiv kola, go skisnav celo leto vo Ohrid....vlegov u uzasni dolgovi mi se slucija neverovatni poznanstva od koi proizlegoa navistina dobri prijateli Pocnav da se bavam aktivno so sport, fitnesot veke ne go ni naglasuvam, kick boks mi stana omileno hobi ...mackata mi se zdebeli kilo i pol ... Vo sekoj slucaj mnogu podobra bese ovaa godina od prethodnata. Za ljubov..nema da spomnam nisto....sto i da imase, bese minlivo...no ne se zalam ne moze se naednas neli Srekjna sum sto sestra mi se zatreska taka dlaboko sto mozno e i naskoro da i cmizdram na svadba Kako i da e, idnata godina ke ja pocnam so eden kratok odmor od rabotnite obvrski (zasluzeno!) od edna nedela, koja sigurno ke ja pominam vo teretana ili na planina , so dobra stroga dieta koja veke e pocnata od denovive... i megju moite omileni lugje |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2009 хмм
доста тешка година, со многу вложен труд и напор кои на крај сепак ми се исплатеа
Доста промени на професинално и семејно поле, долготрајни промени кои започнаа оваа година а ќе продолжат понатаму.
Имам само една желба....да продолжам со ова темпо и да ме следи среќа како досега каде и да одам и што и да наумам.
Однапред му благодарам на Дедо Мраз
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2009 не беше лоша на мене.Средна работа.Тоа што го сакав го постигнав на 70-80 %.
А од Дедо Мраз за новата 2010 сакам да ми поклони уште повеке касмет и льубов и срекja с омилениот фудбалски екип
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дедо мраз сакам да ми донеси некоја плава, згодна , со плави очи и сочни усни... не го бидува веќе вака...
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу бараш друже |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е многу.... па не мора да е плава, можи бринета
Ај, не му е прв пат таква да ми донеси...
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сакам од дедо мраз една оценка плус по сите предмети
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повели
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |