|
Предлози за типување |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 89> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa bea vreminja koga Milan go perdasese Inter... sega nekako se svrtea rabotive... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак ќе ги пердаши немај гајле.
Туку ајде кажи некој тип?-Блокирана некоја и слично. Вчера еден лудак тврдеше дека Јанг Бојс - Ксамакс била местена 1-2,во Скопје била демек блокирана |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema veze ne bese blokirana.. drugarce edno ja tipuvase 1, ama neznam kako izleze.. i ne bese blokirana ni vo Vil Hil, ni vo Sport Life..
Iskreno nema nekoi takvi mesteni sto gi znam.. Jas pretezno si odam na sajtovi za kladenje kade lugje kazuvaat tipovi so odreden % na tocnost... Od tamu i gi prepisuvam.. Ovie 3 livcinja sto gi staiv bi trebalo da izlezat.. na niv imas utakmici so po 1.9 i 2.0 koef. iskombiniraj gi, bi trebalo da dobies.. Ili uplati gi ko sto se... Jas ke napravam edna kombinacija sega pa ke ja pisam.. nesto sto bi noselo 5-6000 denari.. Sosema mi e dovolno mene taa dobivka.. Da ja istegnam nedelata, za nafta i cigari ke imam... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvini na Grashopers se pre*aciv... sorry... Ne sum siguren za Jang bojs... |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Klub Briz 2
Odense 1 Everton GG Werder 2 Roma 1 Majorka 1 Lion 2 ____________________________________ x 50 den = 5220 den x 100 den = 10.440 den. Poveli... |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска е мечот Јанг Бојс - Ксамакс.
Иначе и јас не верувам во наместени мечеви,од 10 такви дојави една ќе излезе. Најинтересни ми се некои блогери кои бараат пари за да ти „Кажат“ меч. Па човече тие ако знаеа немаше пари да бараат од други,сами ќе си уплатеа и ќе имаа добивка |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tie sto znaat, znaat samo za sebe i mn. retko kazuvaat na drug... Batali toa 100 % mestena, jas znam, daj 1000 den, dobivas garant...
Batali toa.. Tie raboti pobrzo se znaat od se.. kladilnicite prvi doznavaat sega, pa posle igracite... Taka da vetar i magla.. Teraj po betting sajtovi, ima frikovi koi pogoduvaat so 95 % tocnost... Imase eden od germanija ne mi teknuva na koj sajt bese lani ili preklani... tipceto gi tipuvase 3 germanska liga... tie amaterite... gi rokase maksimalno... posle toa mu zabranija da postira na toj forum vekje... pa se pojavi na drug forum, i posledno sto se razbra e deka nekoj mu ponudil strasna suma da raboti za nego i da mu doznava informacii... se spomnuvaa nekoi 2-30 % od dobivka deka dobival ili taka nesto... |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве од мене за денеска
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah toj Betis....
5 pati me krsi... rekov da ne go igram vekje.... |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama pak si zemav 6500 vcera...
po greska roma ja staviv i sum tresel klinci do kraj, posebno crven koa krkase pizzaro... |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аирлија добивка НРГМКД,да ти се множат.
Јас едно уплатив и промаршив доста |
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нзн шо утакмици има за неделава
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаш интернет бе провери
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме мрзи да проверувам а не зедов билтен од депортиво |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |