|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 850> |
Автор | ||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe a za mene kamo pivce?
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете го |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така те сакам девојче на место |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друштво како ви се свиѓа чупево а?
Денес на пробно ми е стаена, да видам како ќе се покаже.... Ми треба помош.... неможам само трета смена да терам, и кујна и шанк и послужување.... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam KAFE
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega ke go vikam nevesticevo.... Mnogu mi e brzo, samo nesto mi e zaspano vecerva....
Cupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... ela imame musterija... Da ja posluzis... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be ne dojdov jas kaj zena ti na kafe pa taa da mi vari
|
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и на мене ми се пие |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa sto ne me vikna togas, jas ke dojdev kaj tebe... |
||
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ме викневте и мене |
||
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala mnogu Calipso
A ti mali, sega i da dojdes dzabe ti e |
||
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова на кого се однесува??? |
||
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ti mal si?
|
||
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не јас сум голем |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |