|
Роберт Билбилов |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj e toj ? pee na radio ?
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve go Bilbilov srcka e |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Катастрофа ломој е македонската музика од овие
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas ja slusam negovata najnova pesna Lice od naslova Steta sto ne znae da pee, a ima super pesni Ne, ne sum jas podobar i polos od tebe no vo ocite tvoi jas sum ko bol nedostizna cel isto e i na moe mesto nisto ne e polesno o isto e i jas koga nikoj ne me gleda so solzi znam da zaplacam ooooo Ref....Pred Bog dusa ti otvoram a ti vidi me so nea ne sum samo lice od naslovna i te sakam znaj Znam ti za mene, ke cues se i vistina i laga Znam, ke procitas ti kade sum bil i sto poseduvam No za mojte losi denovi i bolki koi mi pagjat na srce nikoj ne znae nikoj za toa ne znae pred site jak vo sebe osamen oooooohhh Ref ...... Изменето од CST - 04.Декември.2009 во 18:21 |
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не го сакам малиов, не гледам талент во него туку само голема желба за да успее
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako kompozitor da receme deka e dobar ne e los, kako pejac neka vezba uste ....................
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми се допаѓа бојата на гласот...
Делува зарипнато |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa koga pocna da pee si mislev od kaj mu teknalo sega nego pak da bide pejac,no napravi mnogu ubavi pesni i mi se dopaga sega...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |