|
Верски тероризам... |
Внеси реплика | страница <12345 27> |
Автор | |||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bi sakal da kazam deka nikogas ,i nikade nema da opravdam terorizam,bilo koj da go vrsi bidejki toa e vo sklad so moite veruvanja za vodenje na vojna,pa makar i da e odbrambena........
taka da site koi go pocituvaat toa..mir... no mi e zal za site nevini zrtvi,koi stradaat,bez razlika na vera i nacija..........zal mi e bidejki znam deka lugjeto koi patuvaa vo vozot ,si odea od narabota doma...mislea deka ke odmorat ke se vidat so najmilite.....od druga strana....i najlmilite gi cekaa ....i naednas sok.... solzi......taga.....prazni zivoti.....strasno! ne mi pagja na kraj pamet da gi branam zverstvata,no srebrenica ne postoi (onaa sto ni ja prikazuvaat) postojat 3500 ubieni srbi od 17 sela okolu srebrenica...i osveta posle nekoj den ....ubieni se od 3000-4000..vojnici zarobeni od korpusot vo srebrenica,onie koj gi masakriraa srbite prethodno....... http://www.mail-archive.com/sim@antic.org/msg30391.html http://sokolac.slavicnet.com/sokolac/sokolac_srebrenica_forum.html istoto vazi i za tie na bliskiot istok.....no toa sakam i da im kazam .......terorizmot e ooruzje na zloto! so nego samo se multipliciraaat zrtvite i stradanjeto.....povekjekratno i od vojna......toj ne e resenie...sto sega koga rusite ,,debelo,, ke im naplatat?????uste poveke nevini zrtvi.......... sakam muslimanite da svatat deka izumot na CIA-terorizmot ne im pomaga ,samo gi vlece kon dnoto....... Изменето од aladin - 05.Декември.2009 во 12:10 |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taa postoi sekako...no,, koja i kakva,,: http://sokolac.slavicnet.com/sokolac/sokolac_srebrenica_forum.html http://sokolac.slavicnet.com/sokolac/sokolac_srebrenica_sela_forum.html vidi tuka imas i za ,,masakarot markale,,... Изменето од aladin - 05.Декември.2009 во 12:18 |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Интересно...
|
|||
|
|||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Единсвениот БОГ (ЕЛОАХ, АЛАХ) во Срцето и Името Исусово да те Благослови, награди и прекунагради за овие зборови! |
|||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Naj golemi TERORISTI na balkanot se srbite,tie preku vojskata napravea genocid vo Hrvatska,Bosna,i Kosovo, pa zaradi toa site kreatori na srpskata politka za vreme na Milosevic otidoja vo HAG. Znaci pak pravdata pobeduva...
|
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A zosto ne gi pokazuvas decata i zenite sto beja koleni od strana na srpskite teroristi vo Hrvatska,Bosna,Kosovo.?????
Ili tebe ti odgovara vaka
Nemoj be covece be, cel svet gi osudija srbite,samo vie mrslulcinjata od Makedonija si kazate nesto drugo..
Jas se cudam nesto, kako moderatorite odat so tvojot um
Kakva korist imas do go prosiris verskata omzara na forumov??? Изменето од Polaris - 05.Декември.2009 во 14:43 |
|||
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да не навлегуваме во полтитика, ама што ќе кажеш за ОВК/ОНА кои ја нападнаа Македонија, па дури и цивили убија, а Македонија патем тука прибра 300 000 Косовари... |
|||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne gi opravduvam,ama nema da navleguvam vo taja tema zada ne mi se nalutat albanskite clenovi na forumov.. Изменето од Polaris - 05.Декември.2009 во 14:45 |
|||
|
|||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ех бе брате, допрва има да се чудиш. Кога ќе прочиташ некој ден дека ниту крстоносните војни не постоеле, туку биле лажно, исценирано сценарио. Се е можно овде. |
|||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам зошто им се чудите на овие луге, кои така негативно се однесуваат, тие се така научени, што има друго да понудат, освен агресија, терор и наслиство ??? Верувајте им, немаат што друго да понудат ? Кажете ми земја, муслиманска, каде оваа движење било одобрено од населението, Чеченија, Сомалија, Ирак, Пакистан ??? Затоа што единствена идеолошка понуда им е голата сила, и ништо друго, ама баш ништо ! |
|||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Amin!
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Амин и од мене!
А сега братот Авероес би го запрашал дали истото го мисли и за Хисбуллах ( Хезболах) и останатите шиитски "терористички" движења? Не рекле попустина дека клинот со клин се избива! |
|||
Внеси реплика | страница <12345 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |