|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 48> |
Автор | ||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega ke dojde DR bijonse ke ti kaze se
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па според докторите не, ама според животот може |
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i so cepkate vie tamu u tretata den?
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Boseski
Нов член Регистриран: 05.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ajde de sto sme cepkale :) prirodata vikna sama...
Koga nema menzis ne se pravi belja sega se najde :/ Odgovor? :o |
||
Boseski
Нов член Регистриран: 05.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako mislis? :o spored zivot da? :/
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1.По вчерашната инјекција, местото ми отече така од внатре како тупаница, црвено е и многу е болно. Ставам ракија. Што се случило?
2.Во последно време, кога излегувам од дома се враќам по 2 пати да проверам дали сум исклучила шпорет, пегла...Да не...? Мислам, дали вообичаено се случува и на други или..? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1.Ќе си купиш Хепатромбин од аптека и ќе го масираш местото кај што си боцната,за да го разбие чворчето(сепак прашај во аптека) 2.На секој му се случува да е расеан и да заборави. |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле, викаш тромб се создал?
|
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е ништо страшно,мене често после инјекција ми се праи онака топче и ме боли,ама поминува. Не паничи.
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добредојде во клубот. Оваа лоша навика до пред некое време не можев никако да ја искоренам. Абе вистинска опсесија Одам за во школо и по три пати се враќав да проверам дали сум ја заклучила вратата. Се` е до психата. Едноставно, пробај кога ќе ја исклучуваш пеглата на пример, да ја запаметиш во главата таа слика на исклучена пегла. Само застани 2-3 секунди и врежи ја таа слика во мозокот. Потоа ќе видиш дека разумот нема да ти биде толку преокупиран со опсесијата на неисклучена пегла....или шпорет |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фалааааа |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене ова сега ми се случува, од пред месец-два, па си реков да неее...отидов малце, добро е ова со визуелизацијата на исклучени апарати, фалаааааааа |
||
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Истото како пчелка се случува и со мене не е проблем спиењето и перницата јас спијам без перница проблемот е потење....... Јас се потам само во грбот и половината поради мојата работа дополнително ме боли и отекува десната рака........... последен пат кога ме фати ни три инекции не ме спасија боли како некој со клешта да ме држи си пијам вентор по начесто и тоа тоа ми е апче за себол |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |