|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 850> |
Автор | |||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa tuka nikoj ne pusi...
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кафе и за мене ќе може едно
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас се извинувам,ама морам една пред спиење
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moze ... kakvo?
|
|||
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе го вртиме ова заедно
Изменето од bounty_hunter - 05.Декември.2009 во 04:19 |
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke me kaznat i ke mi gi izbrkas musteriite.... taman mi trgna so kafevo.. za utre planirav da otvoram i restorance fast food..... |
|||
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Довртете го,па викнете ме.Ако може де
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дозволено ми е од газдата |
|||
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
средно |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hmmmmmmmmmmmmm..... abe koj gazda.. jas sum gazda na kafancevo... |
|||
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немат луѓе за вртење, цело е за мене |
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е ќе дадеш малку,не биди циција |
|||
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vednas... Evo letim... |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |