![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 426> |
Автор | ||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
so nemat ma? e kje vidime, ama pazi se posle |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
trpele i drugi,ke prezivejte i vie
![]() ![]() ![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
сакам...сакам...да се изнаспијам ...конечно да се одморам...и да одам скопје...по можност утре ...али веројатноста е околу 2 %...и сакам алектето да си поминит поубо од она со јас си поминав....а јас си поминав феноменално...значит за нејзе...бараме совршено...и саккам некако 5 да извам математика ако е можно...
|
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
fala joki za tvoite iskreni zelbi, a jas samo sakam pobrzo da dojde utre - da trgnam vekje ednas
![]() ![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
DA SPIJAM
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
sakam ova vremevo da se izdefinirat konecno za da znam dali da zemam jakna ili ne
![]() ![]() ![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
sakam da me sakat........... ama sestra mi sakat avion, pa nikoj niso. |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
|
sakam da go prebolam,vednas!!!!!!
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
abe, i jas sakam, ama sedum godini ne se malku pa za da mozam odma da go zaboram. |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
сакааам да сум во Охрид
|
||
![]() |
||
|
poveli dojdi na gosti.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
|
sakam da se nacukam
![]() |
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
ФАЛА ФАЛА ЌЕ ТИ ДОЈДАМ НА КАФЕ НАРЕДНИОТ ПАТ! ![]() |
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
јас сум волонтер за на гости
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |