|
ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti kazaa novite snimki, idi vidi si gi
jas povece nemam sto da kazam i nemam namera da spamiram |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci pak dojde na moeto, od prethodnite postovi, deka vistinata ne e takva kako sto nekoj saka da ja pretstavi. Naj bitnoto e toa sto 90 % od lugjeto vednas go pretstavija kako predavnik. A sega ke pocnat da se vrtat, pa bilo vaka, pa bilo taka. Sto da ti kazam, tipicno Makedonce, bez mozok za razmisluvanje ili logicko rasuduvanje. Bitno e masata kako ke te povede a ne kako treba da bide. EEEEjjjjj uste kolku ke si patime od svoja glava.
Изменето од Анастеа - 04.Декември.2009 во 02:11 |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудо едно, ама јас имам впечаток дека некако секогаш некој ни помага да си ги ’’најдеме предавниците’’ нашите безбедносни сили некако слабо си ја вршат работата. При толку агенции кои се грижат за безбедноста на државата ние информациите ги добиваме од ’’сигурни извори блиски до соседите’’ [/QUOTE] I pak sama sebe se prasuvam istoto. Od stranci doznavame sega za svedocenjeto na Johan Trculovski Epten mnogu ni " pomagaat sosedite da si uvideme kolku sme predavnici". Tolkava sekiracija da ne zgresime |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според сознанијата на Сител телевизија работите не се онакви какви што се прикажани последниве денови, односно
Љубе монтира снимки за да се прикаже како партиот за Љуботен |
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А според моите последни сознанија некој го мести Љубе |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јавноста е поделена во поглед на ова ситуација, едните сметаат дека ова се политички пресметки, други дека наведеното е вистина.
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе следи нешто ново деновиве |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудно ми е што никој не дискутира за авторот, од каде му материјали? Како дошол до нив кога се државна тајна?
Или дефинитивно во Македонија нема државни тајни? Како и да е Љубе е на слобода, а Јохан во Хаг и нему ова не му помага! Да почекаа да излезеше и Јохан па потоа нека расчистуваа сметки |
|
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega Sitel se naogja vo edna provalija, nekoj i Latas da go ispali so pogresni informacii, pa sea ne znae kako da se izvadi. Namesto da kaze javno deka se izvinuva za klevetite koi gi ima izneseno protiv Ljube, deka mu podmetnale neprovereni informacii, tie uste poveke se zaglibuvaat vo sopstvenite montiranja.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но информацијата не е кажана само на Сител, таа ја имаше во сите дневни весници и на сите електронски медиуми. Најпрво ја имаше на интернет од каде сите ја преземаа.
|
|
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No koj bese najrevnosen vo prenesuvanjeto na informaciite??? Ima nacin kako se prenesuva edna informacija. Se osekja koga nesto se natura a koga se prenesuva na normalen nacin. Vo sekoj slucaj, pak ke povtoram. Tie snimki se mnogu odamna. Mozele do sega da gi objavat milion pati uste dodeka Ljube bese vo Hag. Zosto duri sega toa go pravat.? Poradi toa sto clenstvoto na partijata e dlaboko razocarano od dosegasnite postapki na premierot. Najgolem broj od glasovite koi gi dobi Ljube se od razocaranite clenovi i simpatizeri na VMRO, kade sto i jas pripagjam. A najpovekje mi preci nacinot na koj lugjeto od vodstvoto na VMRO se drznaa da go diskreditiraat Ljube koj im odnese mnogu glasovi na poslednite izbori. Po kukavicka rabota ne mozea da izmislat. Narodot go lazat so evtini trikovi, a i sto e najcudno, ovie kako edvaj da cekaat nekogo da go raspnat na krst, tek taka, davejki se vo sopstvenata nemok da gi popravat rabotite.
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На You Tube има секакви снимки, од насилство па до хумор, на крајот и на изјави/предавства или чист “христијански“ став на искреност (барем така религијата вели, не лажи...) Да е само Љубе Бошковски единствениот политичар, ПОЛИТИЧАР = ЛАЖГО, кој го заведува народот во постигнување на свои одредени цели, добро би било, ке го посочевме прстот единствено кон него но тука многумина политичари се како “БРАТОТ“ но тоа не е за јавноста која и така пресудува “од ракав“.... Се прашувам, не кој го поставил, туку зошто нашите “професионални новинари“ (интернет новинари) истрчаа да објават снимки на интернет кога е добро познато дека Бошковски има давано изјави за во Хаг???? Нека се “потрудат“ да ја најдат снимката новинарчињата (кутрите тие), која не е тајна (доказ You Tube) и нека ја објават јавно и целосно што се има изјавено Бошковски а не само дел со “кратенки“ за Македонската јавност .... ехххх, наши новинарчиња, добро е да си дел од web светот ... Изменето од Buggyman - 04.Декември.2009 во 22:03 |
|
Homo homini lupus est...
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро, подржувачи на Љубе, дали е стандардна процедура обвинетиот сам да чита документи? Дури и на некој грозен српско-хрватски, им ги излижа убаво га****** на тоа хрватитите, ццц...
Изменето од Анастеа - 04.Декември.2009 во 23:53 |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobro ke ti bide da gi pogledas snimkite uste ednas, a posle da zboruvas. Prasuvas zosto Ljube go cita dokumentot? Pa izgledaj gi site snimki ubavo i detalno i ke slusnes deka bidejki nemalo preveduvac od makedonski na hrvatski, zatoa obvinitelkata mu nalozila na Ljube da go procita dokumentot, bidejki covekot ziveel i vo Hrvatska i razbiral i hrvatski. Kraj na prikaznata, kraj na montiranata prikazna od strana na Grujovci, kraj na nivnata eftina fora. Mnogu mi e milo sto konecno se rasvetli situacijata, a istovremeno i mi e zal sto Gruevski prodolzuva da si igra so covecki sudbini, ali jbg...toa izgleda mu premina vo navika. Drug pat neka izmisli nekoe poubedlivo scenario, zasto ovie eftini finti narodot mnogu lesno gi prepoznava. Изменето од Анастеа - 04.Декември.2009 во 23:53 |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |