|
НАТО или ИМЕТО? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И фајде од ова Орлов за сега еднакво е на нулаааааааа.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
You live only ONCE!
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од aLbaneso - 04.Декември.2009 во 00:36 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонците се паметни и нема да дозволат да не бидат Македонци за да влезат во НАТО. Изменето од ThePPPTrooper - 04.Декември.2009 во 00:35 |
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам колку сме паметни како нација....
Само знам дека во генот на секој Македонец постои она исконско чуство за самозаштита....и подобро е некој да не го чепне тоа чуство....
Еднаш видов што значи "Спонтан гнев кај Македонецот"....после Арачиново 2001....пред Собранието....
Потајно во себе се надевам дека тој гнев пак ќе излезе надвор....оној момент кога некој идиот политичар ќе реши да го прексти Македонецот....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не само што се надевам, потајно верувам дека за името нема баш така лесно да си поминат, кој и да реши да го смени! И приврзаниците и членовите на сегашната власт ќе треба да се издигнат над партискиот момент и да препознаат историска важност на евентуална одлука за наше прекрстување, да кажат НЕ и да ги осудат, на ист начин како што би ја осудиле опозицијата да беше на нивно место! Изменето од Анастеа - 05.Декември.2009 во 01:21 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние според сите постапки de facto сме во НАТО.
Името не го даваме. Ако треба нека се повтори 2001..........ние суште постоиме. Изменето од orlov - 09.Декември.2009 во 23:43 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nato ima samo 4 bukvi
makedonija ima povekje od duplo samo idiot bi izbral pomalku Изменето од anakin - 09.Декември.2009 во 00:36 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За името Да
а за предавниците марш Изменето од Анастеа - 09.Декември.2009 во 01:40 |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НА ЛОМАЧА БРЕ
КАЈ МАРШ Изменето од Анастеа - 09.Декември.2009 во 01:41 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ние сме културен народ не сме како инквизаторите од запад за кој некој од тука мислат дека се богови
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИЧ НЕ МЕ БРИГА ШО ЌЕ ПОМИСЛАТ
РАДИ ИМЕТО СЕ ЗАЧЛЕНИВ ВО ШПАНСКА ИНКВИЗИЦИЈА |
||
|
||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пријателе, јас и ти имаме убав муабет... зато во тој дух и ке ти дообјаснам шо мислев... Јас не ги застапувам барањата на сите власи во македонија.. јас го кажувам мојот личен став... и стојам зад тоа... Јас не барам прекројување на уставот, јас барам начин да ја задржиме државата.. А и предходно споменав.. ако има некој каков било предлог.. дајте бре луѓе - кажете па да развиеме сценаарио - пошо овие од власта очигледно не се способни за тоа... тие не ни се политичари.. тие се историчари.. ево на овој подфорум можеме да им предложиме нешо... ПС. Релацијата тука мнозинство-малцинство е релативна... за скоро македонците тука нема да бидат мнозинство- најверојатно ке се албанците... така да - јбг- се е релативно ЛОЛ |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
но да кажам
невкусно е со влав да се натегам за сопственото име го разбирам неговото..... и не му се лутам... се лутам на другите македонци |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |