|
Србија ја поддржува Грција во спорот за името |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozjebi. No neznam koj bi bile prichinite za Srbija da se opameti......ili....dali voopshto nekoj se ima zaprashano: ,,koj vo 1999 godina ja napadna Srbija,,.......shto mislish Ti i voopshto drugite? Изменето од Анастеа - 01.Декември.2009 во 22:02 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj ja napadna ... Makedonija li ???
Изменето од Анастеа - 01.Декември.2009 во 22:02 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да ми објасниш кој ја нападна Србија 1999 година оти не бев тогаш во Македонија |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zasto mi e izbrisan posledniot komentar jas samo odgovoriv na prasanje sto mi bese postaveno od Orlov i Mungos
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа што темата не е поставена на релација Србија-Косово-НАТО, туку Србија-Грција-Македонија!
|
||
tanas_1902
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Премногу строга си шефке- остави дискусиата малце да се развихри па после по секое време можеш сите да ни пратиш во небитието!
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грција сепак со поддршка од Србија во спорот за името
02.12.2009 12:20
Министерството за надворешни работи на Србија во соработка со грчката Фондација за македонски истражувања во Атина ја промовирале нивната заедничка книга „Македонското прашање и Југославија - тајни југословенски документи 1950-1967“. Претседателот на грчкиот парламент, Филипос Пецалникос, за време на промоцијата ја окарактеризирал како јасна, кристална и логична позицијата на Атина во спорот со Скопје за името. Неговиот став е взаемноприфатливо решение за име за секаква употреба, објавува грчкиот весник „Навтемборики“. Од Фондацијата за македонски истражувања му врачиле Златен орден на Пецалникос, и потенцирале дека тој е „првиот Македонец, избран за претседател на грчкиот парламент, од создавање на грчката држава“. Инаку, Фондацијата за македонски истражувања во соработка со Бугарскиот државен архив, пролетва, заеднички ја издадоа книгата „Македонското прашање и Бугарија - тајни документи 1950-1967“. |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako bea izbrisani i drugite komentari nemase jas da odgovaram..........drag moder Некаде мора да се “пресече“ на темата, за да не се претерува со офтопици и да не се забега во друг правец. Изменето од Анастеа - 03.Декември.2009 во 14:43 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne treba da se cudime Изменето од aLbaneso - 04.Декември.2009 во 00:20 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |