|
Дубаи |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би рекол дека Дубаи е рај божји.
Ако е рај да си обиколен со бетон,челик,стакло и пустина со температура просечна од 40 степени целзиусови пријатен престој на сите. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво е и ваму да се прошета, чисто да се види како е... мене не ме влече нешто многу, ама би отишла, зошто да не, ако имам можност... во секој случај, мислам дека на овој свет има многу поубави работи да се видат... повеќе би сакала да отидам во Египет, или пак до Индија...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа е најубаво да отидеш во периодот декември-февруари... значи, во зима... ама како што ми кажувале, таму влажноста на воздухот е многу висока, исто така и водата е многу топла... џабе одиш на плажа ако мислиш дека ќе се разладиш во водата - нема шанси - ми рекоа дека чувството кога влегуваш во вода во Дубаи е исто како да влегуваш во топол чај.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci go obozavam najmnoguuuuuuuu
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo ! samo cergata nesto mu se skusila.
|
|
You live only ONCE!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехех друже , а јас па мислев да резервираме неколку дена , па ке платиме на рати
|
|
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema problem! sheikot mu e kum na mojot kumasin.
Изменето од bond....james b - 03.Декември.2009 во 23:29 |
|
You live only ONCE!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahaha
|
|
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dubai....ubav predizvik,go zapocnuvas denot so ljubov,ako ja nemas Dubai e vistinsko mesto da ja najdes, vo sekoe vreme i na sekoe mesto od boja i rasa sto mozes da posakas.Slednoto sto ke go napravis e pojadok i odenje na plaza,iako nekoi naogaat mana na vodata, bila mnogu topla,bas zaradi toa koga ke izlezes od vodata toploit i vlazen vozduh ti doaga kako osvezuvanje.Taxi moxes da najdes na sekoj cekor, poeftino i od mk i od site drugi mesta.Za rucek imas moznost da izberes restoran po svoja zelba bidejci gi ima od sekakov vid i od celiot svet,kineski tajlandski,pakistanski,italianski i se sto ke posakas,osven alkohol koj go ima samo vo odredeni klubovi.Posle rucek, za relaksacija mozes da odis na soping,ima trgovski centri na sekoj cekor...so golemi namaluvanja na cenite,moze da se kupat brend artikli so vrven kvalitet a poevtino od falsifikatot sto se prodava kaj nas.Dodeka ste na soping vo istiot trgovski centar mozete da iznajmite oprema i da skijate isto kako na planina,da se vozite na ski lift,da se sankate i trkalate po sneg,ili da posetite nekoe lizgaliste.Toa go nema vo nitu eden drug grad vo svetot,od prekrasna pescana plaza za 30 min da skijas.Za vecerno izleguvanje mozes da biras od iljadnici nocni klubovi i diskoteki polni so dami na ljubovta,sto da vi kazam drugo osven deka momentalno e mnogu eftin grad bidejci se namali prilivot na turisti poradi svetskata kriza.Ako pri izleguvanje od glavniot soping centar se cekase vo redica do 10 min za taksi sega imas cel kup taxi koi te cekaat tebe,po toa se gleda deka mnogu e namalen turizmot vo toj grad.Posetete go i osetete go Dubai,nema da se pokaete.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И во Дубаи таксито било поефтино од кај нас
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na 5 jan sum vo DUBAI
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блазе си ти
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |