|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 77> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Krajot go krasi deloto. Ke vidime na krajot na mandatot kakov premier e. Sega e rano za ocenki. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа дека ќе излезе дека е најлошиот од сите досегашни. Ако беше добар ќе направеше нешто за народот. А тој се расфрлува со народните пари, ја зголемува социјалата и згора на се неговите институции бараат пари кои законски немаат право да ги бараат.
Како тргнал изгледа ќе бара и некои пари и од времето на кралството СХС ( Југославија од времето на династијата Караѓорѓевиќ). Секој ден нов АРАЧ. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami kako mislite? za kral ...i treba "najdobriot"!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno e najdobar
Изменето од anakin - 05.Декември.2009 во 10:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам дилеми дека се труди да биде добар премиер, ама е и човек со сите човечки проблеми Премиерската фотеља и лидерската позиција не штити од природата и болестите Разликата е само дека кога си обичен смртник ке си прилегнеш, лечиш. одмараш а вака како премиер мора на работа па уште ке ти замерат, ке те меркаат зошто си блед, зошто си лут
Груевски не пребледел од Баросо, туку од синусите |
|
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako do sega se dvoumev, od denes za mene Gruevski e NAJLOS PREMIER sto Makedonija do sega go imala.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немавме ниту еден добар а овој е далеку од тоа ............
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не би рекол баш дека е најлош, но дефинитивно не е најдобар и далеку е од тоа
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не само што е уништи туку воведе цензура насекаде каде стигна ....
секој кој мисли поинаку е осуден на молк ....... најлош дефинитивно и во секој случај .......
|
|
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega dali e najdobar ili najlos, najiskreno poveke me vlece nakaj vtorovo. Preku se mi se cini deka mozam da pominam, ali protiv toa sto Nikola Gruevski ja unisti demokratijata vo R. Makedonija, sto se ponasa ko da e diktator - e preku toa ne mozam da pominam nikako.
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
You live only ONCE!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууууу....
Кај отиде државава.... Можам одма да ги замислам Бичиклиски и Илија Димовски како дворски шутови..... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и таа јадната да каже нешто ........ и добро ќе биде да остане само на тоа ........ без петокрака
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
You live only ONCE!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |