IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
Автор
Порака
Ивона02 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 00:23
se izvinuvam

omo ilinden
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 00:32
А како тоа е монтажа кога Љубе призна дека читазбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 00:34
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

pa go nateraa da priznae
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 00:48
Originally posted by Ивона02 Ивона02 напиша:

Originally posted by Boogie Boogie напиша:

pa go nateraa da priznae

А кој тоа го натерал, Бранко...?
ОМО Илинден...?
Свето Пивара...?збунетост

Ивона, срочи го она што имаш да го кажеш на темава во еден пост, да не спамираме и малку појасно ако може.
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 00:55
ангелгазење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 00:55
e sega bas ne mi se pisuva dolgi postovi

utre koga ce mi bide zelba ce napisam cel referat

od HDZ go nateraa
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 01:01
Па и мене не ми лежи улогата на Трендо...
Одговор на милионското прашање ќе чекаме утре - со посебен осврт во рефератот на ХДЗ... кул

Изменето од Анастеа - 01.Декември.2009 во 01:10
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 18:38
http://www.youtube.com/watch?v=giliQM1H-3c
najnova snimka Lube vs Tarculovski

Изменето од aLbaneso - 03.Декември.2009 во 18:43
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 18:39
Originally posted by aLbaneso aLbaneso напиша:

http://www.youtube.com/watch?v=giliQM1H-3c o
Koj li stoi zad ovie snimki koi se strogo doverlivi a se objaveni bas vo vremeto koga Makedonija treba da dobie datum za Eu.....cudno neli!

Изменето од aLbaneso - 03.Декември.2009 во 18:43
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 19:54
ништо не е чудно доколку не е случајно а кај нас случајности нема ........ така да , се знае во чива режија и со која цел се “ случајно “ протурени снимките веднаш по посетата на хрватската премиерка на РМ ....... инаку , што се однесува до мене , ништо не ми е чудно кога доаѓа од “ браќата “ и “ војводите “ и претендентот на македонскиот престол , идниот крал на македонците и македонија ...... леле , колку само гордо звучи голема%20насмевка

Изменето од МАРШАЛ - 03.Декември.2009 во 19:56
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 20:52
Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

lele ... pred nekoj mesec go precekavte kako svetec a sega vi izleze predavnik ... mene voopsto ne mi e interesna ovaa snimka ... covekot si cita dokumenti ... edniot od niv morease da go prodolzi odmorot vo zatvor ... nekoj mora da bide odgovoren za Luboten ... ako ne Lube togas Johan ... a sto mislite vie deka Johan ne izjavill nisto protiv Lube ... gresite ... koj znae kolku izjavi dall i toj protiv Lube ...
sega koj e predavnik ... Johan ili Lube ...
lugje ostajte ja ovaa rabota ... rabotata e ocigledna ... toj sto trebase e tamu kaj sto treba ... tie od evropa ne pasat treva ... etiketite kako predavnik ili junak ne vazat veke ... site se isti ...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 20:54
Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

lele ... pred nekoj mesec go precekavte kako svetec a sega vi izleze predavnik ... mene voopsto ne mi e interesna ovaa snimka ... covekot si cita dokumenti ... edniot od niv morease da go prodolzi odmorot vo zatvor ... nekoj mora da bide odgovoren za Luboten ... ako ne Lube togas Johan ... a sto mislite vie deka Johan ne izjavill nisto protiv Lube ... gresite ... koj znae kolku izjavi dall i toj protiv Lube ...
go precekavte kako svetec , vi izleze predanik , no sepak ne bill takov ... koj znae uste kolku pati ke se sluci istoto ...
toa e toa ... trkalloto se vrti ...

Изменето од Pacifist - 03.Декември.2009 во 20:57
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 01:29
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Па и мене не ми лежи улогата на Трендо...
Одговор на милионското прашање ќе чекаме утре - со посебен осврт во рефератот на ХДЗ... кул

Ima uste snimki

vistinata e malku poinakva
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 01:37
Ивона, те молам ако имаш уште нешто да кежеш на темава - кажи, ако не не спамирај.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,405 секунди.