![]() |
|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 77> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не би ме зачудило да е “ масло “ од противничкиот табор .......
но исто така не би ме зачудило и да е вистина ......
имајќи предвид дека и тука , на овој форум на неколку пати
беше ословуван и презентиран од страна на некои членови како
“ никола македонски “ .........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
“ никола македонски “
Се прашувам во која нородно-ослободителна војна се “Борел“ овој херој... ![]() на чија страна ли бил... ![]() партизан ... ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
и таа јадната да каже нешто ........ и добро ќе биде да остане само на тоа ........ без петокрака
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Аууууу....
![]() ![]() ![]() Кај отиде државава.... ![]() Можам одма да ги замислам Бичиклиски и Илија Димовски како дворски шутови..... ![]() ![]() ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
BoaVista ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
E sega dali e najdobar ili najlos, najiskreno poveke me vlece nakaj vtorovo. Preku se mi se cini deka mozam da pominam, ali protiv toa sto Nikola Gruevski ja unisti demokratijata vo R. Makedonija, sto se ponasa ko da e diktator - e preku toa ne mozam da pominam nikako.
|
|
![]() |
|
не само што е уништи туку воведе цензура насекаде каде стигна ....
секој кој мисли поинаку е осуден на молк
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
не би рекол баш дека е најлош, но дефинитивно не е најдобар и далеку е од тоа
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
немавме ниту еден добар а овој е далеку од тоа ............
|
|
![]() |
|
BoaVista ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Ako do sega se dvoumev, od denes za mene Gruevski e NAJLOS PREMIER sto Makedonija do sega go imala.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Немам дилеми дека се труди да биде добар премиер, ама е и човек со сите човечки проблеми
![]() ![]() ![]() ![]() Груевски не пребледел од Баросо, туку од синусите |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
definitivno e najdobar
![]() ![]() Изменето од anakin - 05.Декември.2009 во 10:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |