|
Кој знае да сака повеќе, мажите или женит |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj sto ima poise pari. Preoga vednas na delo i dokazuva.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogash ljubovta nemoze da se sporedi so pari,dzabe mu na nekoj pari,kola,stan,kuka,ako neznae i ne umee da saka.ne se soglasuvam so toa deka so pari ke dokaze,mada za zal na deneshninava mladite dozvoluvaat parite da go vrtat svetot,mislat deka ako nekoj ima pari ima se,za dzabe mi e nekoj so pari,da mi kupuva se i seshto,ako nemam pocit od nego,ako nesmeam da izlezam nikade sama,ako za se i seshto ljubomori......i milioni drugi raboti koi so pari ne se kupuvaat.
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krajot go krasi deloto
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi od partnerite a nema da bide loso i dvajcata
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj-taa sto znae poumesno da se preprava
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi vo kakva situacija sekoj ke se najde nema tuka da moze da si kaze nikoj ne sakam ili nema da ja sakam vremeto si pokazuva koj znae kolku da saka nema razlika pomegju dvata pola mislam
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEFINITIVNO MAZITE
|
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, definitvno nie, mazite!!!
bidejki nie sme tie koi celo vreme obrnuvame vnimanie na sprotivniot pol |
|
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja vagate ljubovta kako da kupuvate piperki na pazarce...pa daj pol kilo od ubajte...ama da ne se ljuti
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama tie se i najskapi |
|
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuuuuuuuu kolku udiranje vo gradi za nesto sto nikogas i so nikakov dokaz nemoze da se dokaze ...... koj uspeal da ja izmeri lubovta? ..... kolicinata na emocii vo edna vrska zavisi isklucivo od individuite koi se vo taa vrska ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Sveto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno, no sepak tuka sepak se misli na toa koj e posposoben da go izrazi toa cuvstvo kako individua, maz ili zena |
|
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak ke recam zavisi od individuata ... postojat mazi koi cuvstvuvaat a nemozat i neumeat da go iskazat toa ili ne go prvat toa vo cest na "maskosta" .... od druga strana postojat i takvi koi mali cuvstva pretvaraat vo slon ..... ne postoi nacn za da se podeli po polovi zatoa sto sekoj ke si kazuva za sebe ... generaliziranje na takvo nesto e apsurd ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |