|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Автор | ||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e sramno da pochuvstvuvash ljubomora,...tokmu taa ...ljubomorata te potsetuva kolku mnogu ti znachi lichnosta. Ako ljubomorata se smeta za patoloshka pojava ,kako bi ja definirale ramnodushnosta vo edna vrska? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi e maka mnogu da tipkam....
Amaaa,taa ljubomora bese edna od pricinite za razvod... Ti ja gricka ljubovta prema sakanata osoba i ti go unistuva seto ona so si go gradel so taa osoba... Patoloskata ljubomora e dokaz za niskiot kapacitet na licno vrednuvanje...onaa drugata ljubomora e normalna i dava inspiracija ponekogas... Tanka e granicata megu ednata i drugata ljubomora... pazete si ja ljubovta!!!!! |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако нема лjубомора барем малку...за каква лjубов иде реч???
па луге сме...не сме роботи. |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А не може ли да постои вистинска љубов без љубомора |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubomora e dokaz
deka postoi optravdano ili neopravdano cuvstvo za diranje vo negovata pripadnost pripadnosta e ljubov, pripadnosta e rabotno mesto, pripadnosta e familijata pripadnosta e znaenje, pripadnosta e hobi, pripadnosta e i slava i status sekoe diranje predizvikuva ljubomora Изменето од anakin - 01.Декември.2009 во 22:42 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
моjта лjубов е вистинска кога има за подправка и лjубомора. |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубомората е здрава за врската до одредени граници. Рамнодушноста ја убива љубовта. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubomora so pricina znaci deka nesto ne e vo red so vrskata , ljubomora bez pricina znaci deka nesto ne e vo red so toj sto e ljubomoren ... kako i da e ljubomorata ne e nesto pozitivno vo edna vrska
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dokolku e pregolema ljubomorata i ne e nekoj dokaz za sakanje, nekogas poveke mi nalikuva na bolest otkolku na izrazuvanje na emocii...No potrebno e da postoi vo pomali kolicini,togas ke vides dali znacis nekomu nesto
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
љубомора е љубомора ...... и кога се сака и кога не се сака ...... љубоморен човек не сака да е туѓо ништо што е или не е негово ........ а ?
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pregolema ili posesivna ljubomora vo nikoj slucaj ne e dokaz za ,,ljubov,,tuku samo odraz na nestabilna i nesigurna licnost
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се’ е убаво во светот на бајките .... но како е во реалниот свет ? ........
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubomorata e nesdostatok na samodoverba spored mene |
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravoooo...ubavi dusicki so sakaat da vristat na glas....
|
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |