|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 33> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема поубаво од ГРЦИЈА ........ дефинитивно ....... уште да можам неделно а не месечно да одам за викенди , м м м м м м м м ....... мераци
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edvaj chekam na 19 ...00 h...da im otidam na ...giro!....barem originalen da izedam ...koga e za isti pari...2 € e tuka...ne veruvam deka tamu e poskap,...i apsolutno...za relativno nema zbor!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дефинитивно сум ПРЕСРЕЌЕН ....... поради одењето во ГРЦИЈА ......
ако не повеќе , ама само да го помирисам воздухот кај беаскуле во Тесалоники
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej abe ne me potsetuvajte za giro , krv ke padne
edvaj cekam da jadam grcko giro , da go jadam so slast |
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Saka nekoj da mu donesam ....Jas utre ke jadam Giro ...Uste rano sabajle
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blaze si ti laki_bu
|
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakas da ti donesam ili da jadam edno i za tebe
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me nastrvivte sega , ligi ke pocnat da mi tecat
laki_bu izedi i za mene eden |
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekako
|
||
|
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEVERMORE!
|
||
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uste se trkala temava...do denes 21 mesec i 90 minuti...jas seuste ne ni pomisluvam da im odam na grcite na gosti,luta sum im !!! a tie sto sakaat nikoj ne im zabranuva.Eve i nasite politicari si sakaat si letuvaat-ne im fakame za kuso! Ja pocituvam sekoja replika Vasa!Doagja nova godina buzuki,giro,more,viza na livce i toa e nekoj napredok vo odnosite komshiski!!!pozdrav na site mi nedostasuvavte!!! Ve gushkam!
|
||
SlavicaT
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве нешто и од мене
Едвај чекам 25 декември , одам за Грција :)) |
||
SlavicaT
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najubava muzika!!!:)) |
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |