![]() |
|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Многу убава сцена ми беше кога Онур и Каан заедно отидоа на бербер и кога Онур му рече на берберот дека Каан му е син. Колку беше слатко малото кога го потшишуваа
![]() ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
На мене другарчето му поише ми праи мерак ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Calipso a jas i ti da si napravime edna grupa - obozavatelki na drugarot na Onur... nekako i mene toj mi go fati okcevo povekje...kako li se vikase? ne mi se lutete,vcera prv pat ja gledav serijata i ne zapamtiv
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() Керем ![]() ![]() Изменето од Calipso - 29.Ноември.2009 во 21:54 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
керем ми е поубав некако...ама онур е поромантичен...бар за мене
![]() |
|
![]() |
|
Тогаш решивме-Онур за тебе,Керем за мене ![]() |
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
можееее
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dan4o ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
A ja sekerezad...aaaa srce moee najuboooo lele srcee e
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Jas go sakam Onur, ama i brat mu na Kerem koga ke se vrati od Amerika aaa toj epten e
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
MyWay убав е брат му...лепотан
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
![]() ![]() ама како и збореше на Шехерезад...
.... убавината на твоето лице, го засрамува појавувањето
на утрото...............
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
леле забегав
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
а Фусун ...
![]() ![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |