|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 76> |
Автор | |
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~Nekogash go smetav za trudoljubiv pioner na novata generacija denes go gledam kako krajnibezobrazen licemer koj drzhavata ja tretira kako privaten zatvor i kasata ja puni so kaznuvanje na bedniot poedinec- Samo neznam dali so vleguvanje vo EU ce ostanat vakvite kazni od tipot na soobracajni prekrshoci -Primera radi: vo EU globata za pogreshno parkiranje e 25€ a vo MK e 300€ bez da ja analizirame razlikata vo platezhnata moc samata razlika vo globata e licemerna i nedostojna - Se izzhivljava vrz narodot na principot ,, KADIJA TE TUZHI KADIJA TE SUDI,, Aj site razbirame deka kasata e prazna no ovaa e krajnobezobrazen nachin da se napolni-Manipulant so izrazena doza na kompleks na zakrhljavenost vo rast ,patkini noze i govorna mana koj go lechi na kozha na bedniot poedinec~,,~
|
|
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма каки... јас му вервам... најсериозно... типов верувам дека е маѓионичар... значи од пари прави пепел, а од цвеќе го***... ваков алхемичар и мистичен магионичар сме немале оддавна... Богами и лицето Б.Ц. мојт вода да му носит... А пак овај народов наш... да го земиш и не знам шо да му прајш... пак ке е истиот.. од даб шупелка се прајт???? Се прајт- ама не свирит... така и ние...
Изменето од Анастеа - 27.Ноември.2009 во 14:34 |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи премиерчево е легенда....за два дена изоде 5 од 100-те чекори...во меѓувреме ни мачкаа очи те со Карл Билт, те со Папандреу....а во позадина ни ги "начукаа" овие пет точки....без многу галама....
ОСТВАРУВАМЕ
Влада на Република Македонија
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грујо остварува а народов никако и никако да свати
дека кога во јавност ни сервираат возбудливи вести полни со надеж за нашата розова иднина во позадина ни ја врзуваат јамката... не сватија дека гледањето на реклами на мтв предизвикува мазнење на вијугите |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
bimba
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а како дојде грујо на власт?љубчо го постави за претседател наместо м.ѓорчев и сега што?,Грујо до гроба ЛИДЕР на ВМРО?ај не заебавај,тоа се минливи функции,ВМРО не е СДСМ(Бранко па Бранко).Не треба да размислуваш кој би бил после Грујо(ке има гласање).Кој размислуваше во Охрид дека Грујо ке биде претседател на ВМРО?Не се тревожи.Има и други во ВМРО угледни членови што можат да ја водат партијата. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно така - јас не гледам на личноста како доживотен владар на Р.Македонија туку гледам на заложбите и борбите за граѓаните во едно демократско општество кој како ги чини,дали партијата има своја цел и каква е целта на самата партија - се сметам за Демохристијанин кога е во прашање политичката определба па барам и таков политички чинител во државава
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да му верувам, а вчера , се поздравивме, и му честитав
за досегашните УСПЕСИ ...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кои успеси ...........
НЕ ... не му верувам ............ ЛАЖЕ БРЕ ........ како што лаже и за преговорите во врска со името ......... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"5. Скриен арач во бензините "
a , jas pa se chudev zoshto tuka go "skoknale" koga vo hrvatska poeftini ?!...bog da dade da se slupaat nekade so drzavnite koli...iako ke mi bide ...neizmerno zal za...kolite! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so da mu veruvam?
kazuje bajki za deca? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zapravo vcera mi se izdisa prednata guma na tocakoj
je*** ti vlada. lazgo Gruevski, a veti deka nema da ima izdisuvanje Изменето од Анастеа - 01.Декември.2009 во 13:12 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај малце, или ја имам помешано или оваа брза до пред некој ден цврсто му веруваше на господинов. Што се однесува до темата не верувам на никој, посебно не на политичари, еднаш верував и сфатив дека се, буквално се било лага.
|
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a na sharlatani ...samo naivnite im veruvaat na nivnite ...caki ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 6061626364 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |