|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 260261262263264 360> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ехееее од толку ако се нервирав
знам дека не знам каде е грчката песна...? |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека ништо не знам и тоа што го знам знам дека не е важно
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZNAM DEKA MI SE SPIE
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека сум пропуштила
...некој гром ме удрил синоќа... |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека ке има членови што ке донираат за Бигорски по
100 ден на тел број 070/075/077/ 143 - 444...
|
||
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека треба да учам после........
п.с и знам дека сум спомената во нечиј потпис |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека јас нема да сум дел од таа група |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека немаш кредит нема везе и да имаш твоја работа...
|
||
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека си забеган скроз до коска |
||
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека ке отвориме нова кафана... со маса за непушачи... вака у оваа не ми се влегува... а и не работи нонстоп///
|
||
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
то јас чекам да ја затвориш оваа.. кажувај те планови за другата„новата„ како да ја направиме... |
||
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па преку ден не се мисли за тоа... ќе смислиме покасно, а и не мора да е викенд...
|
||
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој рече викенд ти забеган си ито МНОГУУУУУУУУУУУУУУУУУ............ |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 260261262263264 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |