|
Србија ја поддржува Грција во спорот за името |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | ||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A vas site vi se prijateli
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Segasniot tok na diskusijata e mnogu vazen za naslovot na topikot. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тука се дискутира за актуелна политика, за историски дебати како што вие почнавте имате соодветен подфорум. Не игнорирајте опомени, премногу забегавте во историја. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По мое мислење - не НИ сметаат соседите, смета нивното негирање, присвојување и мешање во најважните прашања поврзани со Македонија. Зарем треба да ги поздравуваме ваквите изјави, како оваа на Јеремиќ и да викаме амин?! Или не сме во право - за името конкретно? Што е тоа што ти смрди кај “супериорното македонче“, кога веќе правиш таква компарација?! |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poveke od se mi smeta sto nie samite si se negirame skoro vo sekoja oblast. Taka da ic ne mi e cudno nekoj drug koga go pravi toa. |
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~ Ima li eden sosed da ne vi smeta i delite sozhivot so nego? vo posledno vreme ja igrate i peperevkata na Kosovo republika i stoite mirno!!!
a.grcite vi ja prisvojuvaat istorijata! b.bugarite vi smetaat oti se bugari i oni vi kradat istorija ! c.srbite pak vi se krivi i gi mrazite oti se ok. so grcite ! -A za Albanija i Kosovo koi vojna vodea po zemjata ne smeete da im zhugnete im klechute so podviena opashka ? - abe ccccc... neli e sramota so site da se raspravate be nemate li trunka respekt,sram i perde - bruka do bruka redite~,,~ i tie shto ve pochituvaa najpovece i shto vi dadoa se i shto im dodadovte zaprshka vo mandhata za kosovo sega vi smetaat shto ne lobiraat kaj grcite !!! A za shto da ve poddrzhat? Ima li razlog? kako gi ispochituvavme nie ? -Mu dozvolivme na nato da ja koristi mkd za logistika koga gi bonbardirashe! -Nie nepriznaeni go priznavme Kosovo! i da ne redam ushte ce redam do sabajle ovie dva fakta na Bruka koja im ja nanesovme se dovolni!!! ~,,~ |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си, а еве и потврда за твојот коментар:
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
болно но вистинито .........
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за да се лутиш некому за нешто , треба да имаш причина ....... а НИЕ , имаме ли причина да се лутиме кога на секој можен начин наместо градење на добрососедски односи им заривме нож во грбот ? ........ кога наместо политика на непризнавање на промена на границите по пат на сила први го признавме токму спротивното ? ........ па сега сакаме некој да ги почитува нашите права и барања ? ........ што ќе сееш , то ќе жнееш ............
самокритиката НИКОГАШ не била нешто што не краси ....... Изменето од МАРШАЛ - 30.Ноември.2009 во 14:07 |
||
tanas_1902
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако не бевте признали границата со Косово след година две можеше да се наложи да признаете друга граница тоа пат без земите во западна Македониа!
Мислам ова беше во ваш интерес ама ако сакате да се самокритикувате си е ваше право! |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како што можеш да приметиш и самиот, таа самокритика е својствена само на мали исклучоци кои (според мене) имаат синдром на „национален мазохизам“. Незнам како поинаку да го наречам однесувањето на такви лица кои имаат проблем со сопствениот национален идентитет, кои свршуваат ако некој им ја напаѓа, негира нивната национална припадност, а покрај тоа и самите се склони кон негирање на сопствената нација во има не некои други (етнички, политички, економски ...) цели! |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Roda si se. Shto mozje da ochekuvame drugo? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Те бива за дијагноза! Има и еден друг (политички) синдром, познат во политичката теорија... друг пат за него, да не дојде многу сега - а во контекст на темата: комшиите се поддржуваат во нашето негирање, а ние ја фаќаме нивната страна и викаме во “право се бе, треба да не негираат“...! |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa drugo moze da ocekuvame malku Srbija da se opameti |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |