|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 850> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gjavolce kaj se setkase ti do sega... znaes li kolku bese prazna kafanata bez tebe |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
davaj milo neso da se napieme
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti mnogu lisica si site mi gi zemas |
|
Ивона02
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uh... da sakav jas da ti ja objasnam situacijata vo kafanava nemase da mozam podobri zborovi od ovie da najdam... al' sada kad si ti tu... zabava moze ponovo pocet |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ke se premestam ot edno mesto vo drugo.Od diskoteka vo kafana.....Sto se sluchuva tuka?Nesto interesno
|
|
Ивона02
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistina
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааух !!! Можам да замислам ... Музички систем је био изгубен у простор има пиење , има пушење...мислам сит си палите цигари ... али све онака тмурно као пред бура....збор од уста не излегува... а покрај тоа и празна кафаната ... нормално кад мене нема тамо ... и од никаде се појавувам ја....и забава може почети хехех
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле....тук сеа ме погоди ... кој што сака слободно нека ... крева из ... шанка само да пази ... подалеку од мене
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неее.Никоja женска неможе да те открадне од мене
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чирс ........
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
наравно да може....закон нам неможе ништа
Музика трешти до крај , забава на максимум .... пиење додека се може отстапки од тоа....немет |
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne ti se priblizuvam
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха.И тоа не ми е тишко да го признаем пред целиот свет
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |