|
ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | ||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... единствената успешна “карта“ од ракавот, “патриотизмот“! За оризот од милон долари па да не говорам... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Makedonec84
Група Регистриран: 01.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama kakov idiot e...sega uste i gi tuzi televiziite sto go objavile klipot!!!! ahhahahahah da ne trebase da krijat?!!
|
||
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka brat ljube ne ja dal taa izjava
montaza e |
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ami kakva montaza chovekot si ja spasi svojata koza eh takvi se "brakata" |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Брат брата нерани тешко тој што го има
|
||
Ивона02
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CRVENKOVSKI ja napravi montazata
|
||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele ... pred nekoj mesec go precekavte kako svetec a sega vi izleze predavnik ... mene voopsto ne mi e interesna ovaa snimka ... covekot si cita dokumenti ... edniot od niv morease da go prodolzi odmorot vo zatvor ... nekoj mora da bide odgovoren za Luboten ... ako ne Lube togas Johan ... a sto mislite vie deka Johan ne izjavill nisto protiv Lube ... gresite ... koj znae kolku izjavi dall i toj protiv Lube ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ма ти си дефинитивно БИСЕРКА мораш да го смениш никот Ивона |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трагично е ова што се случува. Го читам денеска Латас и неговиот многу реален опис на Љубе ме изнасмеа но и ме замисли. Неколку ре`еници задскриени зад сета трагикомика и тоа
- Црвенковски го предложил Љубе за министер, -- Љубе го донела во Македонија Доста Димовска и го поставила на некое место во МВР како благодарност што ги пречекувал и ги шетал на Јадран - Љубе е иноватор, односно го вовел терминот брат/сестра по урнекот на комитите - Љубе се плашел од к*ршуму па морале да го убедуваат да се слика слободно бидејки пукањето биле само монтажа Е сега се поставува прашање, ако сите знаеле кој е Љубе и каков е, зарем ни помалку ни повеќе морале да му дадат токму министерско место, и дали не е ’’ изрежирано’’ и одење во Хаг? Зарем во 2001 кај нас се играло камај Како ли на оние јадни дечиња чии татковци погинале во војната во 2001 некој да им објасни дека пукањето било ’’монтажа’’ Еве и тука имаме многумина кои кажаа дека биле бранители и дека додека политичарите играле камај тие-бранителите ја бранеле земјата. Кога ке прочитате што е напишано некако останувате вчудоневидени но и запрепастени од една гола вистина-вистина која многу зборува зошто светот не гледа со вакви очи какви не гледа. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
montaza ..kako VARDAR FILM da ja pravel.kako i da e,zrtvi imase ....
za parite od TELEKOM-ot nekoj i zaborava...otidoa za vojnata i gi frli nekoj kako na tupan!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Ивона02
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ja pusti preku momo ilinden podruznica na sveto pivara |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ивона... momo ilinden...? |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |