|
Кочани |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ti link drugar za slikata da ja postavis http://1-imagehost.com/ odis Browse pa posle Upload i ja baras slikata i tolku aj postavija bas da ja vidime site |
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kocani kocani gradce miloooooo,
http://www.youtube.com/watch?v=XT67b_t5KJA uzivajte |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го изгледав клипчето.Браво.Не ви е лошо градчето.
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brana Gradce_ Kocani, Osogovo_Kocani,Sv.Vasili_manastir na Osogovo,Sv.Pantelejmon vo s.Pantelej(kocansko),vodopadi nad branata Gradce............... i mnogu drugi mesta.........................
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOCANI E UBAVO GRADCE,IMAM SAMO POMINUVANO NIZ NEGO POVECE PATI,EZERCETO I MOTELOT STO SE NAOGA TAMU MI SE MNOGU DOBRO POZNATI I MNOGU MI SE DOPAGAAT.SEKOGAS KOGA KE ODAM VO RESTORANOT,SE RAZBIRA KOGA E DOBRO VREMETO SEDNUVAM POD GOLEMOTO DRVO,DALI BESE KOSTAN ILI OREV NE SE SECAVAM,A NEKOLKU METRI PODOLU EZERCETO,PREKRASNO E. SEGA NEZNAM STO E RABOTATA AMA MESTOTO IMA NEKOJA MOC NAD DEVOJKITE TAKA POZITIVNO DELUVA STO OD DOSADNA I LADNA,KOGA KE JA ODVEDAM TAMU STANUVA PRAVA TIGRICA,TOA GO IMAM PRIMETENO NEKOLKU PATI SO RAZLICNI OSOBI I MI STANA CUDNO,MNOGU LUDI RABOTI MI SE IMAAT DESENO TAMU STO SEKOGAS KOGA POVTORNO KE OTIDAM MI E NEKAKO SRAM OD VRABOTENITE TAMU KOI SE MNOGU DOBRI I PROFESIONALNI.AJDE KOCANCANI KAZETE MI STO E RABOTATA IMA LI NEKOJA MAGIJA TOA MESTO,ILI DO KLIMATA E,AKO E DO KLIMATA ZNACI SITE KOCANKI SE TAKVI,BLAZE SI IM NA KOCANCANITE.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве и една убава слика од Кочани
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |