|
Како го замислувате членот над вас |
Внеси реплика | страница <1234 78> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако е таква може да се разбесне и да го скини тефтерот... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e , gazdaricata mora da e sekogash stokmena ,za da privleche klientki |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubaa su bela nezna ,kosi plavi naume me obozavat a muscerikite pukat od smev
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Направо црно-жолт татарин сум си.Незнам зошто си мориш прстите да пишуваш толку долги постови Изменето од емил - 27.Ноември.2009 во 20:16 |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе емил мене како ме замислуваш?
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како дете со торба врз грбот и наочари ,каде седи во кафанава и пие алкохол |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
alkohol pie? Od onaj 70% sto e?
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за пенџери бришење....
|
||
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и ти ја зезна работата., а иначе добра фора ајде погодок бр. 2. П.С ако мислиш на бубалица тогаш многу грешиш пријателе |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немаш представа колку си близо до вистината
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам воопште представа како изгледаш.Али тоа не ми смета да се дружим со тебе....
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе ако сум грд дебел и ред други неубави работи?
или пак ако сум забеган скроз за во лудница? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |