IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 251252253254255 256>
Автор
Порака
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:26
Мене ми е мило што барем Грујо знае да држи до зборот - не само Маршалот да му каже не на Стаљин,сега и нашиот вика НЕголема%20насмевка
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:27
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

очигледно дека партискиот памфлет ( леток ) на возљубениот премногу сериозно е сватен ............ чукна часот за конечна пресметка со неистомислениците ..... тик - так ... тик - так ..........

Ова ли е твојот одговор?!
Доказ за клеветата ќе ставиш или не?

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:29

па ставив ........ оригиналниот текст кој беше видноизменет но за среќа го сочував бидејќи како да знаев што ќе се случи голема%20насмевка.......

Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:31
Originally posted by Македон Македон напиша:

нема моја твоја држава ..... таа им припаѓа на сите граѓани а најмалку на доселениците ............
Појасни кои се тоа доселеници те молам. Ајде, јасно, да слушнеме сите.

Треба да разбереш дека има група на луѓе кои Србинот го сметаат за брат додека Егејските и Пиринските Македонци се за нив доселеници и на нив најмалку им припаѓа Македонија...

Свесен сум како му е на еден Македонец кој потекнува од Егејскиот дел кога е негиран ни помалку ни повеќе туку од човек кој за себе исто така вели дека е Македонец...
Но сепак јас мислам дека вакви ликови сеуште имат лузни од предхониот живот и режим...па така не треба многу да им се занемарува...

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:32
Маршале, се обидуваш да ме направиш глупава и мене и сите членови кои беа сведоци на напишаниот пост?!
И на погорниот мој пост во кој се гледа кој е и каде оригиналниот пост?!

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2009 во 17:34
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:32
од мене толку ..... и јас се откажувам од пишување тука ........
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:34
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Originally posted by Македон Македон напиша:

нема моја твоја држава ..... таа им припаѓа на сите граѓани а најмалку на доселениците ............
Појасни кои се тоа доселеници те молам. Ајде, јасно, да слушнеме сите.

Треба да разбереш дека има група на луѓе кои Србинот го сметаат за брат додека Егејските и Пиринските Македонци се за нив доселеници и на нив најмалку им припаѓа Македонија...

Свесен сум како му е на еден Македонец кој потекнува од Егејскиот дел кога е негиран ни помалку ни повеќе туку од човек кој за себе исто така вели дека е Македонец...
Но сепак јас мислам дека вакви ликови сеуште имат лузни од предхониот живот и режим...па така не треба многу да им се занемарува...

не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:38
ma edna individua koja se vika
MAKEDONIJA

ima dosta individui koi ocigledno ne znaat deka ova individua zvanicno postoi celi 60 godini

toa e edna drzava koja e formirana na balkanot na del od teritorija koja se vikala porano makedonija pred 60 godini

vo francija ima teritorija koja se vika BRETANJA

no neveruvam deka ima idioti Britanci koi kje si ja osporat  poradi toa svojata drzava VELIKA BRITANIA

i posakuvam vecno ime na ova individua

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:40
само за потсетување...нешто многу ми се разгужвавте
Message%20Icon Тема: ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТОголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:46

И од мене толку - 3 дена суспензија, поради јавна навреда и клеветење на модератор, што не ти е прв пат!

За другото - нека ми простат членовите што не те суспендирав вчера за навредата, сметав дека си човек и ќе се покаеш за грешката!
Очигледно јас сум била грешка!губитник

Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:51
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

И од мене толку - 3 дена суспензија, поради јавна навреда и клеветење на модератор, што не ти е прв пат!За другото - нека ми простат членовите што не те суспендирав вчера за навредата, сметав дека си човек и ќе се покаеш за грешката!Очигледно јас сум била грешка!губитник

Од вистината не треба да бегаме туку да се соочиме со нејзе...Затоа мислам дека тоа што го направи беше најдобро и покрај навредата...
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 17:53
Originally posted by anakin anakin напиша:

споко бе
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 18:45
Доколку не се прекрати со меѓусебни навреди и навреди кон модераторите листата на банирани ке мора да се прошири.
Едно е да се има различни ставови друго е да се премине во навредувања и инсинуации дека модераторите преправаат постови. Редно е темава да се затвори, прочисти и врати во нормала.
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 19:10
 Дома > Македонија

ЕП поддржува проширување

Тања Милевска Коментари (25)   
26.11.2009 15:08
Европратениците ја поздравија и очекуваната визна либерализација за Македонија

Помина резолуцијата за проширување во Европскиот парламент. Европскиот парламент ја потврди европската заложба кон земјите од Западниот Балкан.

Македонија беше пофалена од европратениците за својот реформски напредок, но европратениците не отидоа до таму да побараат од Советот на министри да ја потврди препораката на Европската комисија за старт на преговори со ЕУ.

Третиот амандман поднесен од Европската демохристијанска партија и усвоен денеска, го ублажи повикот на Европарламентот до министрите, барајќи само од Советот да се „однесува согласно препораката на ЕК“, што е значително послаб повик од оној кој се наоѓаше во нацрт резолуцијата.

Станува очигледно дека спорот за името не може повеќе да се заобиколува.

Во истиот тој амандман, се бара од Македонија да покаже чувствителност кон прашањата кои им се важни на нејзините соседи. Се повикува државата да ги реши проблемите со соседи, особено проблемот околу името со Грција.

На вчерашната подготвителна средба на европратениците од МПК, особено критични кон Македонија се покажаа бугарските европратеници. Отворија низа прашања како случајот Спаска Митрова, па се до други историски спорови од минатото. Претседавачот на Комитетот, Јоргос Шацимаркакис на крајот сепак од нив побара да го остават минатото зад себе и да се фокусираат на сегашноста.

Изгласаната резолуција за проширувањето не е обврзувачка, но е показател на обновениот консензус на европската унија за проширувањето, на кое земјите кандидати можат да сметаат.

Во јануари, ЕП ќе усвојува посебна резолуција само за Македонија, подготвена од Словенецот Зоран Талер. Рокот за поднесување на амандмани за овој е извештај е осми декември.

ви реков да jас ослободите Спаска - ама не слушата бе

Изменето од да бе - 26.Ноември.2009 во 19:10
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 251252253254255 256>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.