|
ЕМО музика во Македонија |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
(збориме за денешното емо) но на некој начин, некои поп панк бендови се блага форма на емо, така да се зависи и од бендот но во никој случај емото не е блиско со оригиналниот панк, во сите погледи |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За мене панк е само анархистскиот... друго се е гола вода. некој таму поп панкери бла бла само луѓе без храброс...а емо па, за машките мислам педери, а за женските мислам убави. |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ево имам 15 год и слушам техно транс метал само не ЕМО зошо е нубско.
од емо ми се [:-&] |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
po nubsko od tehno i trans AMIN!
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ти емо слушаш така?
и металот да не е нубска музика? |
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
како мислиш нешто ново?
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај вратете се на темата, испомешавте се.
ЕМО музика во Македонија |
|||
PsYXoo DOLL
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Navistina neznam zosto site se protiF Em0 muzikata... Jas ja slusam i mozam da kazam deka voopsto ne sum depresivna ili pak nesto sli4no.. bas me pravi srekna i gi poddrzuvam site 6to ja slusaat. xD CheeR up Emo KiDzzz!! ^^
A ina4e EMo muzika nema vo mk, a i da ima nemozat da imaat mnogu svirki e bas zaradi ovie stereotipi. P.S. Brat mi e emo pa ne e ni depresiven, ni pomisluva na samoutepanstvo.. mozam da kazam deka e bas happy osoba. xD E aj sega? xD |
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
PsYXoo DOLL
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hh lol.. Voopsto ne se sekiram, posto Feke 4 godini go ima toj stil i si go saka ziFotot. xD :))A i ako nekoj najdobro go znae toa sum jas. Ke izlezi ,,cel``, nema gajle . xD Jas ostanuFam na moeto
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
(Ako ne e problem, zemi pisuvaj pravilno za da mozi da te razbirame polesno)
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |