|
ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1 |
Внеси реплика | страница <1 250251252253254 256> |
Автор | ||||||||||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Ајде вака ако немало македонци на овие простори зошто се вршеле размени на народите 1923 и протерување на децата во 1949 година. Изменето од mungos80 - 26.Ноември.2009 во 17:05 |
||||||||||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
ќе се сунча маршалот на сметка на папандреу а вие тепајте се |
||||||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
aj neka ide se u pizdu materinu
citajki nekoi tuka, pocnuvaat da mi se dopagjaat i grcite tie barem, ne gi vregjaat svoite Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2009 во 00:43 |
||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Маршале, крајно си безобразен, па наместо да се извиниш уште се обидуваш и да лажеш, да ме набедуваш за нешто што не сум го направила и да манипулираш со ФАКТИ! Постот за кој се зборува не е цензуриран ни за буква, како што можат да видат сите членови, на оваа страна од темава и тоа не е воопшто постот кој ти тука го ставаш, кој е од денеска. А за секој случај, овде ќе го ископирам и оригиналниот пост:
Ако од овој момент натаму се случат некакви измени во овој пост, ќе може и да се види на истиот кој ги направил! Постирај тука пред сите доказ за закани од моја страна “поради различно мислење“ ИЛИ ПРЕСТАНИ ДА МЕ КЛЕВЕТИШ! Ова е крајно безобразно и ги преминува границите на мојата толеранција и трпение! ЗАСРАМИ СЕ!!! |
||||||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
очигледно дека партискиот памфлет ( леток ) на возљубениот премногу сериозно е сватен ............ чукна часот за конечна пресметка со неистомислениците ..... тик - так ... тик - так .......... Изменето од МАРШАЛ - 26.Ноември.2009 во 17:19 |
||||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
abe so uste sto pati go postiras
brisi toa sranje u moja drzava ova da se slucuva O boze mili Изменето од anakin - 26.Ноември.2009 во 17:19 |
||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Како што полека паѓат Гејовските маски, паѓат маските и на опозицијата а и на поедини членови на форумот...
|
||||||||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
нема моја твоја држава ..... таа им припаѓа на сите граѓани а најмалку на доселениците ............
|
||||||||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Анакин треба да сме на чисто со какви луѓе имаме работа... Предавството секогаш било рак рана на Македонија а и најголем непријател...Ми се чини кога Македонците би биле единствени 100% сум сигурен дека никогаш не би дошло до овие срамни преговори, до промена на знамето, промена на уставот, 2001 , а можеби ниту Македонија не би била поделена, кој знае... |
||||||||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
ај , и така ќе ме избанираат па ќе може да си пишувате колку сакате на мира од “ предавниците “ .............
|
||||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
jas sum razocaran
navistina grozno, od albancite mozam da ocekuvam oti sakaat da lapnat to so ne e nivno no nekoj so sila da saka da im go dade, ne mi e jasno fak vise ne ni doagjam tuka cao |
||||||||||
|
||||||||||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
На маршалот под хитно една пензија боречка
|
||||||||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Појасни кои се тоа доселеници те молам. Ајде, јасно, да слушнеме сите. Изменето од Македон - 26.Ноември.2009 во 17:26 |
||||||||||
Внеси реплика | страница <1 250251252253254 256> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |