|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 254255256257258 360> |
Автор | ||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека и овој пат се излажив... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pisuvam na forum,pa zirkam od vreme na vreme,pa rabotam ovde,pa se konsultiram so koleskite nesto,pa pak na forum pa pak rabotam i ZNAM DEKA ke skrenam vaka |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека денес нешто се растрепкав
ќе фатам ишијас на очните трепки |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam deka so ovie od Toplifikacija nema razbiracka pak go isklucija parnoto a doma e ladno
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека со денови е така Мамамд, па не само дома, туку и по институции. Штом видат сонце, нема парно... |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зд-ке биде тешка и мачителна вечер на мене
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam deka plakam takareci 5 000 a ne sum zgreana a da ne zboram shto ne znam kolku ke platam struja |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека...сестра ми е 100% убедена дека решавање судоку
топи маснотии затоа вчера решаваше 28 мин за повеќе да симне |
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека... а отвори исто лаже
|
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека ќе ми се јави
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека е попаметно да одам да си ја дочитам книгата
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека и’ беше доста масирање...
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam deka ne odam za pp i nema da si ja vidam angjel..
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека.....биче боље...некад
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1 254255256257258 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |