|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugo anitce so te zanima prasaj aj
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fusun koja sto posle ke si najde shvaler...
...abe ajde!...Fusun svaler!aiiiiii....svasta.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жал ми падна за Али Кемал, па човекот што е крив што се вљубил во Џансел, колку само го сака таа, покрај таква џангризава жена како Фисун...што е крив, ете и добар татко е...
Него, за Онур...вчера си гледам, ама никако раат. Се некој тогаш јаде, прешетува пред телевизор, прашува нешто...И кога на крај подвикнав, маж ми рече: “Што си запнала па ти со овој Онур, види какви му се очите, сигурно има проблеми со тироидната жлезда.“ И да...подалеку од Онур |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee neeee so si mislite vie, ucitelot na kerkite ke go fate........fusun budala e doma da dreme i da s ekara samo so site |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ne za toa,zena kako zena,mioslev za ovoj komenatar postiran od Bijonse....
1. Ако жената има мала уста и кратки прсти, ќе има мала кратка вагина. Ако прстите не одговараат на тој опис, посматрајте ја само устата.......
...Fusun....grrrrr...mi se gadi od nea!
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во принцип устата навистина е некаков показател и за карактерни особини, луѓе со тенки усни особено оние како со нож зарезани се ложи и шкрти,сто пати сме се увериле дека е така, а ова со анатомијава не го знаев ама веројатно е така...
А за мажот мислам, ако има долги прсти и складни усни, што значи тоа? |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...deka e non-stop na FORUM!
|
|
|
|
dan4o
Нов член Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U krajna epizoda ce treba sekerezad da se zema so starec i ce vleze can so onur i cerkata na onur pa kan ce vikne po majkamu i ce stane sekerezada i stareceot ce i dozvoli da ide i ce se vencaa onur i sekreezada a zal mi e za benu srce e
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе што знам за Бену, се заљубила у погрешен човек, а со сила љубов нема.
|
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шехерезада и Онур, Bergüzar Korel и Halit Ergenç, во август оваа година ја крунисале својата врска со гламурозна венчавка на која присуствувале 350 гости, меѓу кои и актерите од сетот на Илјада и една ноќ. Гостите изјавиле дека Bergüzar Korel била толку возбудена и пресреќна, што кога ја прашале дали го зема Halit за сопруг, таа гласно извикала ДА!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Илјада и една ноќ, ги руши рекордите на гледаност во Македонија...
27 000 обожаватели на социјалната мрежа Facebook.
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шпанска приказна, турски глумци кои „зборуваат“ на македонски.
Серијава не е ништо посебно, веќе видено. Не ми е јасно до кога нашиве телевизии ќе даваат мизерни серии, гледам нонстоп хрватски, турски или шпански сапуници се вртат по тв каналиве |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |