|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика | страница <1 45678 22> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ахахахах, во право си
ама јас нејќу да ме ословува Онур со сетро, тоа НЕ Јас сакам....сакам....поинаку |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека сакаш поинаку
затоа не нуди крв..... туку нешто друго
..ова ..она.....
п.с. кај ги наоѓаш ова знакчињава преубави се
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле, Шехрезад има преубави веѓи неможам да им се изнагледам
|
||
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дури сега о прочитав ова...Шехерезад ќе го сонува Ахмед и во тој момент на врата ќе се појави Онур |
||
Mr Joni
Нов член Регистриран: 25.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Benu ke se zeme so Kerim, toj ke ja tepa i maltretira i na kraj ke ja ostavi, a ona ke zavrsi vo ludnica :) |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па така е, со сила љубов не бидува.Или сакаш некого од прва или ич не му се мачи да те засака, тие љубови секогаш остануваат еднонасочни..
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..leleeee.glup coek toj Onur!
molenje..molenje...breeee,pa i tolku pari se dava li bre za edna nok so taa Seќerzada!a-iiiii...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аии супер ја па коа ми кажаа разни филмови ми се мотаа низ глава, ама чим е со Онур добро е |
||
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
||
dan4o
Нов член Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ja gledam serijata
i site si gi narekov po moe naprimer dvajcata gazdi se HAROLD I KUMAR a smotaniot mi e ALI MUHAMED vaka gi pamtam sasim dobro |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на крај бену ќе сака да оди за USA и керем ќе ја испрати на аеродром...и ќе се качи со неа(ама без она да знае) и ќе се смират...и ќе бидат заено... |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ejjjjjjj od koga ne sum gledala sheherezad a posebno simpatijata moj za ozbilno, onur...e denes ke puknam 5 epizodi naednas.
inaku ali kemal ke ostane so zenamu fusun koja sto posle ke si najde shvaler,,dzensel svalerkata negova ke umre ,sheherezar i onur do prva ke se moljakat daj mi na ti,a benu so kerem nesrekno ke se omaze i ke stane pijaniciste i ke ja nosat na lecenje i taka natamu.. |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |