![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 74> |
Автор | |||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dali postoi samo edna srodna dusa?
a sto e so licnosti koi imaat slicen karakter i koi se nadopolnuvaat? takvi mozebi ke se sretnat nekolkupati vo zivotot./ dali toa znaci deka tie se srodni dusi? |
|||
![]() |
|||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
||
Prvo, sekako deka ne postoi samo edna srodna dusa! Sepak, dovolno dolgo i brzo ziveeme i sekako deka moze da gi sretnes nekolku. Vtoro, ne postoi definicija za srodna dusa. Ednostavno, ke osetis koga ke ja sretnes. I kako sto bese veke spomnato, toa ne mora da e tvojot/ta partner/ka, tuku moze da e prijatel, slucaen poznanik, bartuced/ka... Edinstvenoto sto e bitno e da "klikne"! |
|||
Veni Vidi Vici
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
znaci koga ke mi klikne ke znam deka toa e mojata srodna dusa:)
QUOTE=Antiqua]
Prvo, sekako deka ne postoi samo edna srodna dusa! Sepak, dovolno dolgo i brzo ziveeme i sekako deka moze da gi sretnes nekolku. Vtoro, ne postoi definicija za srodna dusa. Ednostavno, ke osetis koga ke ja sretnes. I kako sto bese veke spomnato, toa ne mora da e tvojot/ta partner/ka, tuku moze da e prijatel, slucaen poznanik, bartuced/ka... Edinstvenoto sto e bitno e da "klikne"! [/QUOTE] |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Лесно ќе си ја препознаеш можеби и сама ќе те најде, само е доволен еден поглед збор и верувај одма ќе знаеш дека ти е сроден
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
pece7475 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
||
potpolno si vo pravo mila. goga licnosta moze da bide otvorena, znaj toa e toa, vistinskoto |
|||
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|||
![]() |
|||
||
dali ova go pisuvas od iskustvo ili nekade go imas procitano? |
|||
![]() |
|||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
||
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
искуство мила
![]() Сродноста може да се најде секаде во било кој доколку ние дозволиме, за секој има по нешто, никогаш не знаеш каде ќе налеташ, не е битно каков е како изгледа како се однесува, како разговара, Ако има нешто што те плени што ти дава мир на срцето, а воедно и те вади од кожа што би кажал мојот прекрасен човек Православие, и константно ти е во мислите и имаш разбирање за се, немаш закачки провокации тој е тој ако ти сакаш да биде тој... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
||
![]() |
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
![]() |
|||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
||
ти најде да ми кажуваш
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Сонце мое, душо моја сродна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Сонциња мои ... Искрени души сродни... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
||
![]() |
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |