|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 5657585960 76> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бев косовар , сигурно ќе видев ДОБРО дело после демаркацијата ......... вака останува да кажам по милионити пат НЕ .... НЕ МУ ВЕРУВАМ ............. |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку ни е само очајна опозицијата се гледа од погорните коментари...Незнам само за какви пазари и милиони зборувате...Едноставно се работи за природно прилагодување на границата ...Освен тоа кај Липково поле е планирано да се гради акумулација која со старите граници требаше да биде на двете територии а сега е само на македонска територија...Земјиштето кај Кодра фура и онака им припаѓа на жителите од Дебалде и на крај Косово зема 150 хектари а ние добивме 170 хектари одтука не ми е јасно со какви пресметки добивте краен резултат дека разграничувањето е причина за недоверба кон Груевски...
Изменето од Анастеа - 21.Октомври.2009 во 10:33 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа им е работа на опозицијата...да кукаат и викаат дека Груевски во конкретниов случај не чини, дека е предавник.
А да не почнуваме со предавниците... |
|
AcaRank.
Група Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam samo deka koga Blagoja Gruevski pe pee od dlabinata na svojata dusha i srce........no i deka koga Nikola Gruevski govori isto taka od dlabinata na svojata dusha sama na sebe ne si veruva........Pa kako JAs da mu veruvam?
|
|
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas licno ne mu veruvam na Gruevski
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на 7-ми декември ќе излезат на виделина сите негови лаги ........ дадени во предизборието ......... тогаш и многу други нема да му веруваат како што ЈАС лично не му верувам ........ ни сега , ни во минатото а уште помалку во иднината ......... ЈОК БРЕ ......... тој не е за верување .........
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BoaVista
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ќе се виновни Грците, Но виновен ќе е и Груевски кој ако не можел или не знаел како да се справи со проблемот кој го имаме, не требал воопшто да бара подршка од народот и да лаже и глуми преродба во сто чекори, и незнам што уште да ветува во предизборната кампања. На секој митинг во предизборието Груевски ,,имаше решение за спорот со името,, само за да купи гласачи, па затоа ми е чудно сега кога треба да ги презентира тие решенија, он одеднаш нема никакво решение. Кога јас би имала апсолутна власт во државата, и доколку на мене се чека да пресечам, сигурно дека нема да се кријам во глувчја дупка, ке пресечам онака како што мислам дека е најдобро за државата и за народот, макар и тоа да би ме чинело и пад на рејтинг, и загуба на избори. Барем толку Груевски им должи на гласачите. АЉ ова вртење во круг и криење е срамно и жално.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто да е виновен Груевски не ми е јасно,па Груевски не бара промена на Грчкото име
Жални се луѓето кои лесно се откажуваат од своето јас |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе го мислиш истото и после 7 - ми ? .........
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА - јас моето име не би го сменил ни эа две ЕУ
Плус Грујо ке биде вториот човек на балканот кој го кажал судбоносното НЕ Изменето од Boogie - 24.Ноември.2009 во 21:43 |
|
BoaVista
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок е начинот на кој размислуваш. Ама ајде нека каже не. Нека не молчи и нека не не врти во круг. нека пресече веќе еднаш. Али не му се пресекува на човекот. Знаеш зошто? Зошто за некое време кога ќе имаме уште поголема беда од оваа што е денес, ќе почнат луѓето ,, е да си бевме во ЕУ, е ова е она,,. Кратко и јасно- ПРЕМИЕРОТ БЕГА ОД ОДГОВОРНОСТ, ЗОШТО СЕ ПЛАШИ ОД НАРОДОТ, СЕ ПЛАШИ ДА НЕ ПАДНЕ НЕКАД СЛУЧАЈНО ОД ФОТЕЉАТА ВО КОЈА ТАКА УБАВО СИ СЕ СМЕСТИЛ. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ostana na koj
a na nekoj bi trebalo da veruvas inaku kje se pretvoris vo NIHILISTA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 5657585960 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |