|
Србија ја поддржува Грција во спорот за името |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а каков ќе имаш кога тоа е ГОЛА вистина ........
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби за тебе, за мене не.
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чива вистина?
Твоја, моја.. на соседот? Секоја вистина има своја приказна..... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нормално кога не сакаш да е видиш .......
појасни ми само едно нешто .........
хипотетички .......
како би реагирала да албанците во западниот дел од РМ
прогласат независност и да тоа го поддржи и веднаш признае албанија ? .................
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас ни хипотетички во случајов не ја ставам Македонија на местото на Србија... ниту на своите интереси гледам од друга (туѓа) перспектива, обидувајќи се да најдам оправдание.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никако не сакаш да одговориш на она што ќе те побие .......
тешко е кога мора да се соочиш со вистината ........
а таа е таа ........ МАРИОНЕТСКА ........
а за тоа кој како гледа на интересите на државата , може да разговараме меѓутоа без санкции и бришење постови Изменето од МАРШАЛ - 24.Ноември.2009 во 21:23 |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема што да признаам, напишав и во претходниот пост: разликата е во перспективата од која гледаш.
Секој брани интереси во политиката, ама СЕКОЈ СВОИТЕ... Тоа е тоа... јас ги разбирам целосно Србите кога ги боли Косово... не ги разбирам Македонците кои ја имаат истата болка кон него... П.С. Никогаш не се бришат постови ниту се санкционира кога се дискутира нормално,без навреди, етикетирања или офтопици... Изменето од Анастеа - 24.Ноември.2009 во 21:30 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
позната работа ........
кога не можеш поинаку , топката префрли е на другата страна ........
па соговорникот да изгледа предавник а ти вистински патриот ....
ПАТЕТИКА .........
и кој рече дека косово ги боли повеќе од РМ ? ........
косово е само пример за НЕДОСЛЕДНАТА И ПРЕД СЕ’ , МАРИОНЕТСКА
ПОЛИТИКА ...........
како не треба а не како треба ........
со признавањето на косово извршивме класично самоубиство ....
ништо повеќе ............ Изменето од МАРШАЛ - 24.Ноември.2009 во 21:32 |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маршале, не инпутирај зборови таму кај што ги нема и не се пронаоѓај насекаде.
Значи јас коментирам за политичките интереси, од аспект на темата, за поддршката која Србија и ја даде на Грција, поточно за изјавата на Јеремиќ. За мене е сосема нормално да не најдам никакво разбирање за таква изјава... И Косово е друга тема за која се има тука премногу дискутирано. Поддршката и пријателството на линија Белград-Атина не е ниту од вчера, ниту пак започна со нашето признавање на Косово. |
||
tanas_1902
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еднаж да сме едно мнение! Мислев србите знаат дека веке Косово нема да си го вратат обратно и могат да имат по конструктивна позициа во одоносите со соседите кои го признаа Косово! Па и некак си се разминават Тадич и Јеремиќ -едениот ви вика државата со столица Скопие другиот ви признава уставното име!?? На коj да се верува!? |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ниту амутирам ниту се наоѓам секаде ..... говорам од аспект на темата а косово е токму составен дел и предмет на дискусија поради кој предмет на дискусија и се води дискусијата околу изјавата на јеремиќ како одговор на нашето признавање на косово.......
импутацијата е од страна на оние кои по секоја цена се обидуваат да ги избегнат вистинските причини на таквата реакција ..........
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како гледам , се согласуваш со се’ па и со болдираното |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааа, не бев дипломатична...си болдирах тоа на што аплодирах
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |