|
Убавиот збор и насмевката |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za ubaviot zbor vo denesno vreme se dobiva boks...A za nasmevkata skrseni zabi...ZATOA,BIDETE NAMURTENI I VREGJAJTE
Изменето од tamara1990 - 20.Јануари.2009 во 19:03 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stalozen i kulturen sekade e prijate. Koga ke pomines podolgo vreme megu luge koi ne znaat dve recenici da svrzat, ti nedostasuvaat kulturni luge makar i licemerno bilo
Изменето од zbunet - 20.Јануари.2009 во 22:20 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sekogas poagjam od sebe koga nekoj ke mi se nasmevne i ke kaze ubav zbor...........sekogas za da mi odat rabotite napred ,nema za mene........... ne postoi zborot ......... Ne!!! Ne moze!!!
Vednas od rakavot vagjam joker a toa e ubav ,sladok zbor i nezna sreknaja nasmevka ...... koj moze da bide ravnodusen na toa??? Uspehot e zagarantiran .................... |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas nasmeana,raspolozena,polna so pozitivna energija.Retko moze da me vidi nekoj nenasmeana.Toa si go cuvam za sebe,za doma
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zboro ubav, da velat zelezna vrata otvara a dali e iskren a nasmevkata ne se sokriva se primetuva ,iskrena ili samo lice,
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
животот е огледало,ако му се насмевнеш ќе ти се насмевне,ако му се налутиш ќе ти се налути...убаво е кога некој ќе ми го разубави денот со насмевка или убав збор
мала насмевка, и убав збор секогаш е добитна комбинација |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
: Убавиот збор и насмевката - najubavata kombinacija,toa gi sledi site pozitivni i dobri luge,podari ubav zbor i nasmevka i ke ti bide vozvrateno i tebe isto.............
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оној што не знае многу зборува и е често нејасен, оној што знае не зборува многу, но зборува јасно.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sabotata mi doe tip i mi vika-moze da nazdravime...jas ni dva ni tri go prasav-ZA?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubav zbor i nasmevka...melem za dusa,sekogas predispozicija za pozitivni licnosti
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Оние кои со насмевка одат низ животот ,и бираат зборови... не се само што се најсреќни луѓе, туку тие се и најдобри во извршувањето на работите и носењето на одговорноста, најдобри во спротивставувањето на потешкотиите, решавањето на тешките ситуации и проблеми и во чинењето на големите дела кои ќе им користат и ним и на другите......
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...За смеењето..за ведрината....
Достоевски го нагласува човековото смеење (една од "изразните форми" на ведрината) како важен извор на препознавање на човекот, на запознавање со неговиот карактер, многу посигурен од долготрајните психолошки истражувања. Алфред Адлер, прочуениот психоаналитичар, кој го забележал исказот на Достоевски, нагласува: "Има луѓе кои воопшто не се способни за смеење и се толку далеку од подлабокиот однос помеѓу човек и човек што безмалку сосема им недостасува наклонетоста да создаваат радост и да внесуваат ведро расположение". Со ведрината да се чекори во животот- тоа е суштината на секојдневното раѓање од несвесното, на себепотврдувањето во секојдевниот ангажман. Ведрината е дел или треба да биде составна компонента на вашата филозофија на животот. Се разбира, доколку знаеме што се подразбира под филозофија на животот..............
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не функционираат кај мене.
Кај мене проработува ако некој се оклешти и тоа здраво, со гласен кикот и ако тресе глупости, ама ако е паметен. Тогаш цел ден ми е супер. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |