|
ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
интересен е тајмингот на појавување на клипчињата
очигледно дека некој сака што побрзо и што полесно да се отараси од евентуалната конк*ренција ........ допрва ќе гледаме циркузи каде главни кловнови ќе бидат довчерашните “ браќа “ ......... брат 1 и и големиот брат ......... овие наскоро ќе играат ГОЛЕМИОТ БРАТ како во вицот со трпе и трпана Изменето од МАРШАЛ - 24.Ноември.2009 во 09:22 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чудо едно, ама јас имам впечаток дека некако секогаш некој ни помага да си ги ’’најдеме предавниците’’ Никогаш не сум го сфаќала сериозно брат Љубе, дури неговите изјави ми биле многупати комични и знаел да ме насмее. Но секогаш тоа сум го одбивала на ’’политичката неукост’’ Некако не ми се бендисуваше сета она еуфорија околу неговото ослободување, пречеци, фанфари и сегашнава Љубофобија од едноставна причина што докажува дека нашите безбедносни сили некако слабо си ја вршат работата. При толку агенции кои се грижат за безбедноста на државата ние информациите ги добиваме од ’’сигурни извори блиски до соседите’’ Од друга страна толку организирања сведочења на државна сметка, па доброволни прилози за ослободување на брат Љубе, дури тука на форумот имавме остри дебати околу неговата имотна состојба и сега наеднаш преврат- снимки, докази, велепредавство Тајмингот е некако штелуван токму кога Македонија треба да добие виза за преговори со ЕУ. |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Interesno e sto video klipov e snimen tajno, a stom nesto se snima tajno znaci deka i toj koj go im snimeno go ima napraveno toa poradi nekoi pricini. Kaj bea ovie snimki do sega. Zosto odma ne se pusteni vo javnost, tuku se pustaat sega koga i definitivno Ljube e protiv Gruevski. Voopsto ne gledam od klipovive deka Ljube pravi predavstvo so toa sto dava izjava za slucuvanjata vo i pred Ljuboten. Takvi izjavi imaat dadeno poveke ucesnici vo tie slucuvanja a samo Ljube e "predavnik". Sto ako Ljube nema dadeno nikakva naredba za napad na Ljuboten. Zosto bi si dozvolil da bide zrtveno jagne ako nema nikakva vina za tie slucuvanja. Taka da mnogu neblagodarno e da sega nie odma go proglasuvame za predavnik, a nemame bas nikakvi dokazi za izvrseno delo, ili pak dokazite se premnogu labavi. A toa sto zbori na Srpsko-hrvatski i toa e normalno bidejki Haskite istraziteli go proglasija za sluzben vo Haskiot tribunal uste od 1995 god.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“ брат љубе “ е обична дворска будала која сега е игра животната улога заедно со “ брат “ кољо
|
||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една од многуте трикови од ракавот на деспотот... Знае добро точно што прави... иако сме лути противници- за досегашната умешност за робовладателство со оваа проста маса- му скидам капа... велемајстор за политика од балканска провиниенција....
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се согласувам ...... особено во делот со оваа проста маса- му скидам капа... велемајстор за политика од балканска провиниенција....
|
||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
То е бе брате... И после се што ни се дешават.. имат поддржка.. немам коментара- ил сам луд ил ме поглед вара...лол... Не знам шо да помислам веќе за нашиов народ...
|
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавства на своите синови-изроди како македонскиот-Гоце Делчев
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а најлошо од се ’ е голата вистина дека рибата смрди од главата
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a, shto ti vredi koga... i da ja isechesh glavata,...druga ke mora da se najde,...i pak odnovo...stara pesna,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бошковски , мислам дека коментарите кои досега ги имам напишано за овој човек се повеќе од доволни...
Воопшто не сум изненаден од предавството и бидејќи сум малку подобро запознаен знам дека неговиот патриотизам беше МАСКА.... |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.. има уште нешто што е заборавено! Паѓањето во “транс“ со извиците “БРАТ ЉУБЕ“... Изменето од Buggyman - 24.Ноември.2009 во 17:38 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и тоа од истите кои сега плукаат по него ......
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo vo Makedonija mozes od "brat" da ispadnes predavnik sega ili toj e predavnik ili makedoncite se tolku naivni sto ne mozat da razlikuvaat brat od predavnik
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |