|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува? |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На мене лично многу.Верно секи има право на избор ,но несакам моjата партнерка да изгледа како дропла.
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si davam moj komentar i licno mislenje,e sega nekoi sto se tesat so toa deka site sto se oblekuvaat ubavo i vozat ubavi i skapi koli se bolni debili toa e niven problem.Licno nikogo ne navrediv i ne go narekov so nekoe prosto ime bidejci ne mi dolikuva i ne se opteretuvam so toa.Ovde mozeme da pisuvame sekakvi gluposti no vo realnosta se znae sto go vrti svetot i sto mu e celta na sekoj covek,da ima sto po ugoden i pobogat zivot.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm dzabe ako se oblekuva ubavo
ako nema nesto dobro vo dusata... |
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm ovde razgovarame za toa kolku e bitno kako vasiot partner se oblekuva a ne za dusata i srceto,ako gi nema tie dve raboti sigurno deka nema da mi e partnerka.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e bitno sto nosi vo momentot
pobitno e sto vo momentot nemosi veli edna na vrata SO kaput AJ POGODI STO NA SEBE NEMAM OBLECENO??????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
три детали ми се битни за око.......
кожна јакна... фармерки кои имат назад малку спуштени џепови од дупето.... и дефинитивно црни боксерици... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е толку битно.
Од 1 до десет, 6 би рекла. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA da ne e ni odi ni sedi..
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уствари, битно ми е да не се облака кремски...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se dodeka na nego mu e udobno negovata koza oblekata ke bide i ostane zanemarliva rabota ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mi e bitno na nekoi partnerki ne im stoi dobro garderobata shto ja imaat, pa gi drzam goli..taka go nadmineme problemot
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не премногу , но битно е да не биде моден роб , или роб на некоја суб-култура...
како на пример да има свој стил , немора да биде некој ‘стил!!!‘ , ама да се облекува како што И одговара , како и е удобно ... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e bitno Kako se oblekuva
pobitno e Kako se soblekuva |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |