|
ФОРУМСКА ГАРАЖА |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....i Jovanka da te brka!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele...sto ubavi stvari mu iznakazavte
Marsal, nemoj da gi castis...i ... sto ti lezi na srce da ti legni na zadnoto sedist
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......abe Marsale,na bugarski li e kolata?
|
|
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So zdravje da si ja vozish Marshale! |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jozeee...koga ke odish da ja registrirash vo bugarija,..vikni...da ne odish sam!
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....soobrakajnite vo dzep...i so kombeto na g-not ..ke odime!poeftino ke ne kosta...a i po nekoj par corapi ke si kupime..jbg,poeftini se..
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a?!...pa , zarem ne treba i kolata da im ja ..."nosish"?
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ne be brat!....mojata e od Sofija,a ja registriram vo Pernik.
davas samo 15 evra na notar(mora da e bugarin)i zavrsuva se..!ni da se butkas ,ni od kaj si ni zosto..samo treba da imas BG pasos.
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakash da kazesh deka i ti si .."bugarin"
a,..tehnichki pregled be?...moze da ne ti rabotat,..da recheme kochnici,..a , ti...aj utre,..aj utre,...ke go popravam ...i se taka dodeka ne plesnesh nekoj otpozadi...ili ne daj boze nekoj ..."slep" peshak. |
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..a sto...yugoto na komsijata da ne e poispravno od moeto BMW!
...GO FARBAL SO VALJAK I POMINUVA NA REGISTRACIJA!SAMO KE MU BAPNE DESEN FAR KOLKU DA POMINE I POSLE PAK,KAKO MOTOR SO PRIKOLKA GO VOZI...
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be,kakva boja?!...i bmw da e,..ne znachi deka se e vechno na nego,...toa shto se troshi se troshi kaj i da e...a, za stvari koi se do bezbednosta ne treba da se zeza chovek !...mene mie puknata shofershajbnata a so puknata ne te pushtaat,..pa , morav da njdam nekoj da me pushti,.
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mene Vojo mi zavrsuva rabota za 205-ta.!pivce i edna 10 so bukovec i opaaa...!koga ke vidis ,vo komsii sepak e poevtino..
Изменето од zagor - 07.Декември.2009 во 11:20 |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahah...blago na tebe!
a, ke go fatime vojo , i dogodina,...pa , ke dobie i dve desetki...ako treba... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |