|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 226227228229230 242> |
Автор | |||
alf
Сениор Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.
Изменето од alf - 20.Септември.2011 во 15:26 |
|||
alf
Сениор Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.
Изменето од alf - 20.Септември.2011 во 15:26 |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekoj so svojot krst.
Grizhi se za sebe si, oti toa sigurno mozhesh da go napravish. Ne bidi dushegrizhnik, ostavi samo tvojot duhoven prosperitet da bide viden i ako e vreden da pretstavuva motivacija za drugite. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па кај сум јас ова да го видам... Евангелосе - злато мое најмило - сакаш ли да ве поканам у Охрид на гости ... онака да се чуствувате подобро????? да те дува ветар за добро да ти тече мислата кога дебатираш... може или не... а ако сакаш и на А2 може... не е проблем Изменето од Tetratka - 18.Ноември.2009 во 23:40 |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тетратка ти од Охрид си?
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се секирај ти моло - ке напрајш комат... а за другите бурек... плашици немат сега не му даваме - не знает да јадет... ке му залетнит некоја коска... |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лу4е со ве бе на вас дебати 4е мавате идете по едно кафенце здрвете си,запознајте се по убоо,станате си пријатели,после дебатата сама по себе 4е си дое
|
|||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|||
ahmar1
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 712 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Evangelose ја знам дека си у фрка доста и подоста зафатен но те молам кога ќе најдеш време дај да се дообјасниме за тоа кога тоа станал Христос Бог.
а здравје ако ти помине стравот (ти прпа се вика тоа)може и дебата у живо да напрајме. |
|||
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++ |
|||
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хахаха... тоа објаснува мнооогу работи. |
|||
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|||
Dzingis Kan
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можеби Рита ќе прифати наместо него. Некако како похрабра и поначитана да ми излгеда. |
|||
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Maran Ata - 21.Ноември.2009 во 08:21 |
|||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|||
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И што се договоривте? Или сеуште некому „прпа“? |
|||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас знам точно каде е Мараната и знам и зошто е таму каде што е. (се разбира нема да паднам на ваше ниво и да пишувам нејзини лични податоци тука на форум). Но јас знам и дека таа навратува во нашава земја (пред некој месец тоа и го направи), дека не е постојано таму каде што е, мојот повик до неа за културна дебата во живо сеуште важеше. Така што, престани да ја браниш кога нејзините изговори јасно може да се прочитаат и тука на форумов „Зошто мислиш дека би ти посветувала тебе посебно време“ небаре не ми посветила досега часови и денови
Не верувам дека би имале јас и ти интересна дискусија, но ајде, за да не мислиш дека ми „прпа“, се согласувам да дебатирам со тебе во живо. Само, би сакал тоа да го направиме јавно.
Тоа е супер идеја. Би го замолил Тетратка ако може да ни договори една културна дебата на телевизија А2, а доколку го рече ова само онака ради реда, тогаш ќе мораме јас и ти ахмар да контактираме со А2 и да го организираме овој интересен настан. Но да почекаме прво да видиме што ќе каже Тетратка. Изменето од EvAngelos - 21.Ноември.2009 во 14:05 |
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Dzingis Kan
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Браво ЕвАнгелос,машки потег.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 226227228229230 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |