|
Пуст остров |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 165> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo najneophodnoto...........ostanatoto kje go najdeme i tamu nezavisno shto e pust.
Znaeme da preziveeme i uzivame i takvi uslovi......... Kje se vratime zdravii zjivi............... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uffffff kolku mi falese pustiot ostrov,da se relaksiram malku
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne zafrkavaj .Forumdziive se nasskaa po dobra zenska na pust ostrov a ti vibrator ke si zimala |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na pust ostrov bi odela skros sama,ama oti mi e strav od zivotni ke go zemam samo ninjata da me brane vo slucaj na napad
|
||
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тука....ќе те бранам до крај....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami tuka nema ni koj da me napadne
osven ti |
||
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа сега....ќе импровизираме...
|
||
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas bi trgnala odma sega..............
|
||
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас веќе чекам...
|
||
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deneska imam pregolema zelba da zaminam na pust ostrov kaj sto nema nisto nitu voda nitu leb i tamu da si ostanam........
|
||
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala . |
||
||
Radijator
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas si ja zemam gitarata 100% i 10-tina kompleta rezervi zici, a drugoto ke go ostavam na nea da odluci,se sto misli deka ke treba neka go zeme, nema da i protivrecam za nisto
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро Бе, што правиш ти со гитарата, свириш или ...? А, некој намерно да не ти ги кине жиците, за да не те слуша како ... овај ... свириш дееее! |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 165> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |