|
Што можеме да направиме за Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 34> |
Автор | |||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ме напуштаат и последните капки патриотска пот.
19 Декември е денот Д за многу патриоти од државава а можеби и за мене. Посреќна ќе бидам да си доаѓам тука на 5-6 години да поправам некој заб, да направам трајна фризура и да отпеам на Валандово нешто у стил “земјо крвава едина у свет “, отколку овде да безделничам |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да се обидеме да е симнеме оваа недемократска и тоталитарна со призвуци на комунстички методи власт која работи ПРОТИВ интересите на своите граѓани трошејќи пари за разни ГЛУПОСТИ ........
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nisto,docna e veke!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И чаре?
|
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
чаре , да се смени името и да се продолжи напред ........
бадијала се вртиме наназад ......... таму нема ништо ..... за нас
|
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ами нели сега сме на работ од бездната ... ? |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а да си го смениш пасошот само ти ....нема потреба 2 милиони Македонци да менуваат име за една група... Изменето од Анастеа - 19.Ноември.2009 во 22:40 |
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој сака нека менува, но само нешто што е негово, ЛИЧНО. Не сакам никој да ми чепка во нешто што е и мое, наше, заедничко, наследено. НИКОЈ го нема тоа право. Барем толку на МАКЕДОНИЈА сите и должиме! Изменето од Анастеа - 19.Ноември.2009 во 22:43 |
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I da go smenime imeto pak ke bide dzabe, i da se napupime ako sakaat pak ke bide dzabe, ednostavno se reseni da ja ponistat ovaa drzava i toa tie. Barem jas taka mislam.
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......... ќе причекам кога сите заедно ќе го сториме тоа ..... не сум од “ патриотите “ со резервен бугарски пасош во џебот
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
убави зборови ....... полни со патриотизам
само , работата е што не сме единствени кои треба да одлучат за тоа ..... има и други .........
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...koga taa ke napravi neshto ( dobro!) za mene,...togash e ...pametno prashanjevo...dodeka me dupi...i( ostanatite).....mozam( i sdakam!) da napravam samo...nula(O) za nea!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
До кога со исти муабети а што прајме со оние кој имат српски,грчки,албански,романски пасоши |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |